Hrvatski brend Marinski Heartmades ima najljepše ukrase za bor

Hrvatski brend Marinski Heartmades ima
najljepše ukrase za bor

@marinskiheartmades

Iako se možda ne bi reklo po vremenu vani, ali božićni blagdani su nam sve bliže. Mnoge su trgovine za uređenje doma već izbacile svoje blagdanske kolekcije u kojima možete pronaći prikladne dekoracije, a znate kako se kaže – nikad nije prerano za božićni shopping.

Božićna kolekcija Marinski Heartmades

A divnu kolekciju ukrasa za bor predstavila je i hrvatska umjetnica Marina Marinski koja stoji iza brenda Marinski Heartmades. Njene proizvode poput šalica za espresso obožavamo, a na prvi pogled smo se zaljubile i u ove predivne ukrase za bor. Radi se o keramičkim ptičicama s ručno oslikanim motivima koji su redom božićni favoriti – božikovina, vijenci i cvijeće. Iako, ona sa šalom nam je baš zapela za oko…

Ptičice su već postale zaštitni znak Marine Marinski i njezine keramike, a ove neodoljivo podsjećaju na ukrasne ptičice naših baka i božićne jelke iz djetinjstva. Dekor novih božićnih ukrasa je raznolik, a svi su u tonovima crvene, plave i zlatne – uvijek rado viđenih boja na svakom blagdanskom drvcu.

Ovi unikatni ukrasi će izgledati efektno na svakom boru i odlično se uklopiti s ostalim dekoracijama. Svoju ptičicu ili cijelo jato potražite na www.marinski.me, kao i ostatak Christmas Gala kolekcije božićnih ukrasa.

Foto: Marinski Heartmades

Učitati još
Zatvori