Božićne kuglice, šalice za kavu i sweatshirti – Marinski danas u prodaju pušta najljepše novosti

Božićne kuglice, šalice za kavu i sweatshirti – Marinski danas u prodaju pušta najljepše novosti

Marinski Heartmades šalice za espresso, kao uostalom i u sve ostale proizvode koje Marina Marinski radi, zaljubili smo se davno. Keramičke šalice jednostavnog oblika, bez drške, oslikane efektom vodene boje i dekorirane zlatnom linijom osvojile su nas na prvu, a nismo bili jedini jer su odmah postale pravi hit.

Iza brenda Marinski Heartmades inače stoji riječka dizajnerica Marina Marinski, a brend karakteriziraju neodoljivi i razigrani predmeti od keramike inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva te prirodom. Pastelne boje, porculanska finoća izrade i jedinstven dizajn glavne su karakteristike ovog domaćeg brenda, koji u jesensku sezonu ulazi s brojnim uzbudljivim novostima.

Novosti u kreativnom svijetu brenda Marinski Heartmades

Sudeći po novitetima koji u prodaju stižu ovog jutra, u 9:30 sati u Marinski webshop, naša omiljena umjetnica posljednjih je tjedana imala pune ruke posla.

Novost su predivne jesenske boje u kojima se pojavljuju njene poznate šalice za kavu: boja senfa, smaragdna i boja vina… Osim toga, u prodaju dolaze Marinski Heartmades božićni ukrasi, izrađeni u sada već prepoznatljivim oblicima, no ponovno s novim bojama i detaljima koji osvajaju na prvu. Marina nas je zaintrigirala i najavom svoje prve kolekcije prelijepo oslikanih sweatshirta – njih će biti moguće naručiti za izradu, i to u svim veličinama. Što još reći, osim da će jesen uz Marinski Heartmades biti doista predivna – natempirajte satove na 9:30 jer ove bi se limitirane ljepote brzo mogle rasprodati!

Učitati još
Zatvori