Malo božićne inspiracije omiljenog skandinavskog brenda

Malo božićne inspiracije omiljenog
skandinavskog brenda

Bloomingville je bez sumnje jedan od najljepših skandinavskih brendova kod kojeg ćete uvijek pronaći najnovije trendove. Štoviše, u mnogim slučajevima, brend trendove postavlja pa ih kasnije možete vidjeti u interpretaciji high street imena ili velikih robnih kuća kao što su H&M Home te IKEA. Primjerice, među prvima su posegnuli u paletu dubokih tamnih tonova koja je potpuno zaokrenula pristup od svijetle skandinavske priče, a ovogodišnje zimske kampanje dokazale su da su još jednom svi slijedili njihov primjer.

Božić na Bloomingville način

Budući da volimo zaviriti u svaku božićnu kolekciju u potrazi za inspiracijom te smo pratili što su sve lansirali drugi brendovi, morali smo popratiti i Bloomingvilleov mood i atmosferu koju su namijenili blagdanima pred nama. Iznenađenja nema, tamnije nijanse poput duboke plave, ljubičaste, boje trule višnje i crnog vina, senf žute, smaragdno zelene i slično, ovdje također vladaju.

Kombinacija kristala i metala privlači pozornost i teško joj je odoljeti. Moćni baršun, pletivo i krzno zaokružuju ovu lijepu priču – već možemo osjetiti miris borovine, punča i kolača koji se šire toplim domom. Unatoč snažnim bojama i materijalima, postiže se ugodna i cozy atmosfera koju želimo kopirati i u svom domu.

Donosimo vam inspiraciju u nastavku, a koji se to divni Bloomingville proizvodi mogu pronaći na fotografijama doznajte na službenoj stranici brenda.

Foto: Bloomingville

Učitati još
Zatvori