Luiv Chalet – planinska kuća na obroncima Mrkoplja spektakularne arhitekture
Luiv Chalet – planinska kuća na obroncima Mrkoplja spektakularne arhitekture

Luiv Chalet – planinska kuća na obroncima Mrkoplja spektakularne arhitekture

Zima je čarobno godišnje koje nas sve nekako vraća u djetinjstvo. Meki snježni pokrivač, zimske radosti i blagdansko raspoloženje, veseli i male i velike. Budući da ove godine snijega baš i nije bilo previše, maštamo o odmoru u planinskim mjestima. Upravo zbog toga Gorski kotar je izvrsna lokacija za izlete. Osim toga, bliži se i Dan zaljubljenih, pa je ovo odlična lokacija i za romantičan bijeg u dvoje.

Idealna zimska lokacija za romantičan bijeg u dvoje

Tragate li za zimskom lokacijom na kojoj ćete se i opustiti i uživati u prirodnim ljepotama i romantičnim večerima, odlučite se za uživanje u goranskim prostranstvima. Ove godine posjetite Mrkopalj. Malo je to mjesto u Gorskom kotaru koje u ovo doba godine privlači posjetitelje svojim snježnim ugođajem. Ovdje možete nesmetano uživati u sanjkanju, dok se ljubitelji zimskih sportova mogu okušati i u skijanju. Nakon cjelodnevnih snježnih aktivnosti, svima nam je potreban odmor.

Osim prirodnih ljepota, ovdje su se smjestile i neke od najljepših kuća za odmor. Boravak u kućama usred netaknute prirode Gorskog kotara oduvijek je bilo ispunjenje sna svakome tko mašta o bijegu od užurbane svakodnevice.

Luiv Chalet – planinska kuća na obroncima Mrkoplja

No nakon svih aktivnosti u prirodi, valja i odmoriti. Okružena prirodom, daleko od gradske vreve, nalazi se u mirnom vikend-naselju. Luiv Chalet idealna je planinska kuća za nezaboravne trenutke s voljenom osobom i prijateljima, a pružit će vam i više od zasluženog odmora. Stoga je to mjesto na kojem ćete se opustiti, odmoriti i uživati u pogledu na prirodu.

Odvojite vrijeme za sebe i sakrijete se u okrilje goranskih šuma, uživajte u prirodi, šetnji kroz šume prekrivene snježnim pokrivačem i otkrijte zašto je zima bajkovito godišnje doba. Luiv Chalet smjestila se na samim obrocima Mrkoplja, a privlači svojom spektakularnom arhitekturom koja spaja moderan dizajn i sve ljepote podneblja u kojem se nalazi.

Bazen, sauna i kinodvorana

Ovaj jedinstveni smještaj uređen je u nesvakidašnjem stilu, a idealan je za do 9 osoba. Raspolaže s tri spavaće sobe i četiri kupaonice, no nije to jedino zbog čega bismo rado odmarali u ovoj planinskoj kući. Na raspolaganju su vam i grijani unutarnji bazen, kinodvorana te sauna s pogledom na planine.

Budući da je izdvojena i ‘skrivena’ između krošnji drveća, iskorištena je sva prednost intimne lokacije te prilagođen sam dizajn i uređenje kuće. Staklene stijene pružaju predivan pogled, a orijentacija prema planinama, blizina mora i plaža dodatan su plus za odmor u svim godišnjim dobima.

Foto: Instagram (@luiv_chalet_mrkopalj)

Učitati još
Zatvori