– Love, Ana. design studio ima veliko sezonsko sniženje

– Love, Ana. design studio ima
veliko sezonsko sniženje

Bean_Bag_07

– Love, Ana. design studio ima sezonsko sniženje

Nakon prekrasnih oslikanih izloga – Love, Ana. design studio pripremio je još jedno iznenađenje ove zime – veliko sniženje koje traje do kraja siječnja! Ako ste ikada kročili u ovaj magičan dizajnerski dućan u Dežmanovom prolazu onda znate koje vas sve divne stvari i predmeti tamo čekaju, a ako niste – ovo je odlična prilika da ispravite tu nepravdu.

Sezonsko sniženje se odnosi na on line narudžbe i kupovinu u dućanu (Dežmanov prolaz 4), gdje je puno veći izbor artikala po posebnim cijenama. Uz svaku online narudžbu svaki kupac dobit će besplatnu tote torbu, a na sniženju moći ćete naći Traveller prijenosna lampu, Crooked stoliće, Hexagon stoliće, PUU podlošci za serviranje hrane, Honeycomb keramičke podmetače, Ruoka set za canape, Shroom stolić/stalak za novine, beanbo vreću za sjedenje i VOIR mramorni stalak za nakit.

CROOKED_white_04

tote_bag_03

HAGA nakit

Uz – Love, Ana. design studio proizvode, HAGA nakit (naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje) je također je na sniženju do 20%, što je jedinstvena prilika za ljubitelje ovog brenda. Posjetite loveanadesign.com i odaberite nešto za svoj prostor, bližnje ili barem neku sitnicu za sebe.

Shroom_09

Shroom_10

Ruoka_Canape_02

Hexagon_white_01

VOIR_jewellery_stand_06

Hexagon_black_03

PUU_set

06

05

04

03

02

01

Učitati još
Zatvori