Tepisi koji se mogu prati u perilici i izgledaju odlično

Tepisi koji se mogu prati u perilici
i izgledaju odlično

Postoje dvije grupe ljudi, oni koji bez tepiha ne mogu živjeti i oni koji ih ne mogu smisliti. Obje kategorije imaju argumente na svojoj strani – tepih će utopliti interijer (i vizualno i doslovno, ako volite hodati bosi) i dati mu dodatnu dimenziju koju sam parket ili laminat ne pružaju, no istovremeno stalno treba imati na umu njegovo održavanje, pogotovo ako imate kućne ljubimce ili malu djecu.

Dlake, mucice, proliveni sok, mrvice od grickalica na kauču, samo su neke sitnice u nizu na koje treba obratiti pozornost s redovitim usisavanjem, a u konačnici i strojnim čišćenjem.

A to je tek tlaka, pronaći mjesto koje će adekvatno očistiti sve mrlje, neće naplatiti pravo bogatstvo i koje će (idealno) dostaviti tepihe nazad u dom. Pa tako često radimo kompromise koje možda ne bismo kada bi mogli sami adekvatno očistiti tepih bez previše muke.

Tepisi Lorena Canals

Dizajnerica Lorena Canals odlučila je riješiti taj problem s odlično dizajniranim tepisima koji se mogu prati u perilici. U svoju je ponudu uključila sve aktualne trendove, od skandi geometriziranih tepiha do terrazzo momenta, koji postaju odlična fokusna točka u svakoj dnevnoj sobi.

No, osim toga, posebnu je pozornost posvetila dječjim sobama i lijepim rješenjima za sve što bi odabrali djevojčice i dječaci. Točkice, zvjezdice, oblaci, abeceda i drugi slatki motivi pronašli su svoje mjesto na ovim ručno rađenim tepisima od 100% pamučnih vlakana.

Dovoljan je jedan pogled na stranicu da već nađete savršen izbor za svoj dom, a uz to, brend dostavlja u Hrvatsku, što je dobra vijest za sve koji preuređuju svoje domove.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori