Ljetno cvijeće kojim ćemo ukrasiti dom za najljepši ugođaj

Ljetno cvijeće kojim ćemo ukrasiti
dom za najljepši ugođaj


Cvijeće izaziva u nama uvijek najljepše emocije. Njime izražavamo naklonost, zahvalnost, ljubav, a floralnim aranžanima svaki prostor dobije poseban šarm i vedrinu. Profinjene cvjetne kombinacije učinit će da se osjećamo lijepo i ugodno u bilo kojem prostoru boravili jer tako unosimo prirodu u prostor. Stoga je unošenje cvijeća u interijere toliko omiljen način ukrašavanja prostora. Tako unosimo mir, vedrinu, boju i ljepotu u prostor. Uz odmjereno kombiniranje s namještajem i okruženjem, cvijeće može biti vrlo upečatljiv ukras i dati svoj poseban pečat dizajnu. Ukoliko još koristite i zanimljive vaze i teglice, cijeli dojam može biti vrlo razigran i inspirativan.

Ljeto je vrijeme kada cijela priroda buja. Ljetne livade neiscrpan su izvor inspiracije brojnim umjetnicima, ali i mjesto bijega od svakodnevice kada želimo opuštanje i dobre vibracije.

Nerijetko viđamo interijere ukrašene upravo poljskim ljetnim cvijećem i ono uistinu prekrasno zrači. Slatkast miris ljetne livade svara ambijent u kojemu bismo ostali zauvijek. Gotovo je nemoguće biti loše volje u prostoru koji je osvježen makovima, ivančicama, suncokretima, ljiljanima, gospinom travom, nevenima ili žabnjakom.

Svo to bilje tako podsjeća na djetinjstvo pa je pravo zadovoljstvo promatrati šarene bukete u prostoru. Uz malo zelenila, mirisne svijeće, šalicu kave i knjigu tako je jednostavno pretvoriti prostor u zen zonu za sanjarenje. Bilo da svoj šareni buketić uberete sami ili ga kupite u omiljenoj cvjećarnici, cvijeće će unijeti poseban osjećaj u svaki prostor.

Ivančice

Objavu dijeli Ania ? (@ania.home)

Gerberi

Makovi

Suncokreti

Dalije

Gladiole

Ruže

Delfinium

Karanfili

Ljiljani


Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori