Koliba na planini s cozy interijerom i divnim pogledom za sve koji maštaju o bijegu u prirodu
Koliba na planini s cozy interijerom i divnim pogledom za sve koji maštaju o bijegu u prirodu

Koliba na planini s cozy interijerom i divnim pogledom za sve koji maštaju o bijegu u prirodu

U potrazi za mjestima za odmor, Instagram je postao nepresušno vrelo inspiracije gdje smo pronašli i ovu divnu kolibu nazvanu Little Cottage Dream.

Ova obiteljska vikendica nalazi se na planini Ponijeri u susjednoj BiH, 19 kilometara od Kaknja, i savršena je oaza za sve one koji maštaju o bijegu od užurbane svakodnevice i odmoru u prirodi.

Kućica Little Cottage Dream

Vlasnicima je glavna inspiracija pri uređenju interijera bila priroda pa interijerom dominira drvo. Iako je Little Cottage Dream mala koliba u planinama, već na prvi pogled uočit ćete da se radi o predivnom mjestu s cozy interijerom. Mnoštvo boja dominira interijerom što mu daje pozitivnu vibru i energiju pa ćete se svako jutro probuditi s osmijehom na licu.

Gostima je na raspolaganju dnevni boravak, spavaća soba na galeriji, mala kupaonica i kuhinja, a interijer, iako je mali, funkcionira po principu open spacea. Zahvaljujući velikim prozorima iz kojih se pruža predivan pogled na krajolik, koliba ima puno prirodnog svjetla.

Nas je oduševio kutak za kavu smješten tik uz prozor gdje se već zamišljamo kako uz šalicu omiljenog toplog napitka uživamo u pogledu na prirodu.

Cozy interijer i predivan pogled

Pogled je jedan od glavnih aduta ove kućice, a mi se ne možemo odlučiti je li nam ljepši zimi, kada okolicu prekrije snijeg ili u proljeće, kad se sve zazeleni i procvjeta.

Kućica je dostupna za najam preko Airbnb-a, a prošle godine oduševila je i prestižni magazin Condé Nast Traveller koji ju je uvrstio na popis 39 najboljih mjesta za odsjesti u Europi. Da su bili u pravu, dokazuju i komentari zadovoljnih gostiju koji se ovdje iznova vraćaju.

U nastavku donosimo još fotografija koje će vas nakratko teleportirati na ovo divno mjesto. Sve informacije oko rezervacija možete pronaći ovdje.

Učitati još
Zatvori