Ovo je najljepši blagdanski vijenac za Božić 2021.

Ovo je najljepši blagdanski
vijenac za Božić 2021.

Sutra nam počinje još jedan advent i nekako i službeno ulazimo u to blagdansko razdoblje, ujedno i najljepše doba u godini. Već nekoliko godina vjerno pratimo što nam sve za blagdane donose vrijedne ruke hrvatskih kreativaca, koje nam svojim projektima uljepšavaju svaki dan ususret Božiću, a iznimka po njihovoj kreativnosti nije ni ova godina, u kojoj nam doista treba tih lijepih, pozitivnih priča, kako bismo se osjećali bolje u moru negative koja nas okružuje.

Lela Design blagdanski vijenac

Mali odmak od realnosti, na tako lijep i čaroban način, ovog nam je studenog pružio domaći kreativni studio Lela Design, koji je inače specijaliziran za planiranje evenata, vjenčanja, styling i cvjetni dizajn, a ono po čemu je također izuzetno poznat su predivni blagdanski vijenci koji iz godine u godinu uljepšavaju brojne hrvatske domove i Instagram feedove.

Lela Design za naš je ured prošlog tjedna izradila vrlo vjerojatno najljepši blagdanski vijenac koji smo ikad vidjeli, a osim što nas je očarao svojom monumentalnom dimenzijom, također osvaja metikulozno isplaniram detaljima koji ga čine tako raskošnim i predivnim. Ovaj vijenac jednostavno viče ‘blagdani’, no na vrlo elegantan i sofisticiran način i savršeno se uklapa u estetiku svih svjetlih i prozračnih domova – ili ureda, kao u našem slučaju.

Ako želite i za sebe naručiti ovako nešto (pa čak i nešto manjih dimenzija), Lela Design ima svoj webshop, a možete joj se i obratiti putem službenog kontakta ili društvenih mreža kako bi vam osmislila custom made rješenje.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori