Raskošne tapete koje će transformirati svaki prostor

Raskošne tapete koje će
transformirati svaki prostor

Raskošan svijet detalja u uređenju interijera neprestano se mijenja, a novi dekorativni elementi i trendovi oni su koji uvijek iznova unose dozu svježine u različite prostore i s lakoćom ih transformiraju. Uz neočekivane novitete koji često plijene najviše pažnje, u uređenju interijera među najpoželjnije trendove nerijetko se vraćaju i stari favoriti. Jedan od njih su tapete.

Do prije nekoliko godina, tapete su bile sinonim za zidove u bakinoj kuće i kuč. Od njih se kao od dekorativnog elementa u uređenju interijera zaziralo nekoliko desetljeća, kada se kao vodeći trend isticao skandinavski minimalizam. Ipak, tapete su se u novim raskošnim bojama i uzorcima, te s nezaobilaznim modernim pomakom u samim motivima ili efektu koji stvaraju, vratile u punom sjaju. Dizajneri interijera koriste ih kao ključnu točku u jednom prostoru, iako se više ne ‘oblače’ svi zidovi već samo jedan središnji za maksimalno upečatljiv dojam.

Gdje pronaći najljepše tapete koje će transformirati svaku prostoriju? Neke od najljepših tapeta za Anthropologie je dizajnirao kultni britanski brend Lee Jofa.

Najljepše tapete za moderan dom

Osnovan 1823. godine, britanski brend Lee Jofa nastavlja svoju bogatu tradiciju engleskog dizajna i kroz suradnju s online shopom Anthropologie. Lee Jofa x Anthropologie posvećena je tapetama koje se ističu efektnim i modernim izgledom.

Od jednostavnosti geometrijskih likova koji će osvojiti sve ljubitelje jednostavnog uređenje doma preko raskošnih cvjetnih tapeta koje u svaki prostor unose šarm prošlih vremena do šarenih i razigranih tapeta s motivima flore i faunu za sve čiji je stil u uređenju interijera odvažan i eklektičan, kolekcija tapeta s Lee Jofa potpisom donosi sve što možete poželjeti za transformaciju svog doma.

U nastavku pogledajte neke od najljepših motiva iz kolekcije, a sve ih možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Anthropologie

Učitati još
Zatvori