Razglednice i čestitke s hrvatskim potpisom za najljepše blagdanske poruke

Razglednice i čestitke s hrvatskim potpisom
za najljepše blagdanske poruke

Driving Home, Maja Tomljanović

Napokon je došlo doba kada svi s guštom razmišljamo o poklonima, koje ćemo dobiti i koje ćemo poklanjati, pa makar i najmanje sitnice, s kojima ćemo se međusobno uveseljavati. A inače često zaboravljen oblik komunikacije, čestitke i razglednice, sada opet aktiviramo i pišemo najljepše blagdanske poruke i prilažemo ih uz pomno zamotane paketiće.

Dance me through the night, Ana Tevšić Nauković

Drawn to you

Ovih blagdana, poznati hrvatski brend je pripremio posebno lijepe razglednice i čestitke koje su nastale iz suradnje jedne dizajnerice i jedne ilustratorice. Radi se o radi se o prigodnoj kolekciji –L,A. design studija nazvanoj Drawn to you, koja je nastala za ovu zimu i blagdane. Četrnaest zimskih i božićnih ilustracija otvaraju projekt koji će se protezati kroz cijelu iduću godinu s prigodnim temama.

Look of the day, Ana Tevšić Nauković

Ovaj projekt uključio je i ilustratoricu Maju Tomljanović, koja je pridonijela blagdanskom raspoloženju s čak tri ilustracije (Driving home, Merry Christmas, I’m just here for the gifts i Merry and Bright).

Merry and Bright, Maja Tomljanović

Želite li nekome ove godine poželjeti najljepše želje uz originalnu razglednicu/čestitku koju će sigurno čuvati zauvijek, možete to učiniti putem –L,A. design studio web-shopa ili na adresi studija Dežmanov prolaz 4 u Zagrebu.

Koncept projekta: –L,A. design studio
Ilustrirale: Maja Tomljanović i Ana Tevšić Nauković

Učitati još
Zatvori