Kuglice za bor bez kojih je nemoguće zamisliti blagdane

Kuglice za bor bez kojih je
nemoguće zamisliti blagdane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rebecca ? (@house_of_douglas) on

Samo nas jedan dan dijeli od posljednjeg mjeseca u godini. Sada je pravo vrijeme da polako počnemo razmišljati kako unijeti blagdansku atmosferu u naše domove. Adventske manifestacije u brojnim grdovima počinju, a cjelokupni ugođaj postignut tisućama lampica, kuglica i drugim privlačnim dekoracijama dominira gotovo u svim urabanim sredinama. Sjaj i blještavilo oživljava ulice već u vrijeme sumraka i traje do izlaska sunca. Morat ćemo se složiti da su šetnje gradom, bez obzira na hladnoću, puno ljepše u okićenom ruhu, ali i uz poneki zimski kolačić u rukama i čašu mirisnog kuhanog vina. Sve to zimu čini toliko posebnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?РЕАЛИИ БЛОГЕРА В 2018г? (@hello_miss_margo) on

Fotogenična scenografija uz lampice i kuglice

Božićni blagdani samo što nisu ušetali u naše domove, a s njima i posebna blagdanska atmosfera. Gotovo je nemoguće zamisliti dane uoči Božića bez lijepo okićenog interijera, ali i eksterijera. Božićna drvca su iz godine u godinu sve maštovitija pa simpatičnim ukrasima i kombinacijama u prostor unose radost i toplinu. Tisuće lampica i božićnih ukrasa pretvaraju naše radne prostore, domove, kafiće i ulice u fotogeničnu scenografiju u kojoj je baš svatko zvijezda. i to je tako dobar osjećaj – vidjeti more ljudi na ulicama koji su sretni i nasmiješeni. I jedva čekaju ugostiti svoje prijatelje s ponosom predstavljajući svoj dekorirani kutak doma uz miris cimeta, klinčića i vanilije.

Iz godine u godinu posebna se pažnja posvećuje kićenju bora koji se skladno uklapa u prostor i predstavlja najupečatljiviji dio doma oko kojega se sve događa, oko kojega se svi okupljaju, razgovaraju i uživaju. Trendovi u kićenju bora sve su više chic i dopuštaju vam da od svoje verzije ovog simbola nade i obilja napravite pravu umjetnost. No, dozvoljeno je i pretjerivati. Ipak je poruka koju šaljete najvažnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rebecca ? (@house_of_douglas) on

Naglasite blagdansku atmosferu upečatljivim kuglicama

Bilo da ste ljubitelj decentnih prozirnih kuglica koje su se prošle sezone nametnule u prvi plan i postale must have ukras. Ili ste tradicionalno vezani za dobre stare crvene i zlatne kuglice. Ili ste duhovita osoba i nemate ništa protiv da vaše božićno drvce krase jednorozi ili muffini, zavirite u ponudu na tržištu koja je uistinu velika i odaberite za sebe ukrase koji će najbolje odgovarati vašem karakteru, ali se i savršeno uklopiti u vaš dom.

Od Zare do Ikee i Antropologie web shopa sve kuglice koje su u ponudi ostavljaju bez daha. Pogledajte koje primjerke smo izdvojile.

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Ikea

Ikea

 

Antropologie

 

Antropologie

Antropologie

Antropologie

 

Antropologie

Antropologie

 

Antropologie

Foto: Antropologie, Ikea, Zara Home, Instagram

Učitati još
Zatvori