Kuća za odmor na Korčuli osvaja panoramskim pogledom na more
Kuća za odmor na Korčuli osvaja panoramskim pogledom na more

Kuća za odmor na Korčuli osvaja
panoramskim pogledom na more

Korčula je jedno od onih mjesta na Jadranu koje je idealno ako ste u potrazi za mirnim i opuštajućim odmorom. Blaga klima, nestvarno čisto more, bogata povijesna i kulturna baština te gostoljubivi domaćini čine otok Korčulu jednom od omiljenih destinacija u Dalmaciji. Jednako je divna u proljeće kao i na ljeto, stoga produženi vikend koji nam se bliži možete iskoristiti za obilazak otoka i otkrivanje brojnih prekrasnih plaža. Nerazvikana ljepota u usporedbi s drugim otocima čini Korčulu mjestom vrijednim istraživanja.

Kuća za odmor s panoramskim pogledom na more

Kako biste odmorili u potpunosti, pronašli smo kuću za odmor s panoramskim pogledom na more koja kao da je stvorena za odmor s obitelji, kao i za uživanje u dobrom društvu. Smještena na obali, ova svijetla i prozračna kuća savršen je za potpuno opuštanje. Prostrana i moderno uređena, idealna je za odmor dvanaest osoba. Njezina prednost svakako je spektakularna lokacija. Naime od kuće vodi puteljak do plaže, a s prozora i terase pogled dopire do modrog mora.

Bazen stvoren za popodnevno uživanje

Zamišljamo kako ispijamo prvu jutarnju kavu na jednoj od četiri terase dok nas zrake sunca miluju, a miris mora, borovine i bilja mami svojim opuštajućim notama. Jedina dilema koja se može pojaviti jest okupati se prvo u bazenu ili u moru. Nakon ležernog doručka, možete pomno isplanirati dan. Kuća raspolaže prostranim dvorištem u kojem možete s društvom ili obitelji u popodnevnim satima uživati u stolnom tenisu i roštiljanju, a trampolin će sigurno biti omiljeno mjesto za druženje najmlađima.

Moderan interijer

Kuća sadrži šest spavaćih soba i četiri kupaonice, a sve je uređeno sa stilom. Modernim interijerom provlače se drveni detalji kombinirani s kamenim elementima što prostoru daje savršeni balans ugodne, prozraćne i tople atmosfere.

 

Razne aktivnosti

Aktivnosti, restorani i trgovina također su u blizini, a tijekom dana možete napraviti zanimljive izlete, prošetati, planinariti, biciklirati ili otići u ribolov. Navečer se možete raskomotiti u kući i na terasi opušteno večerati ili popiti čašu hladnog vina s pogledom na čaroban zalazak sunca. Za savršeni romantični završetak dana, uskočite u jacuzzi i opustite sva svoja osjetila.

Foto: Kuća za odmor Korčula

Učitati još
Zatvori