Stylish spavaće sobe u kojima bi rado pritisnuli ‘snooze’

Stylish spavaće sobe u kojima bi rado
pritisnuli ‘snooze’

Dobro je poznata izreka da se po jutru dan poznaje. Buđenje mnogima teško pada, pogotovo u zimskim mjesecima kada je vani hladno, a ulice su još uvijek obavijene mrakom. Udoban i topao krevet ujutro nam je posebno drag, a iz njegovo se zagrljaja radije ne bismo odvajali. ‘Snoozanje’ alarma prije ustajanja nije neuobičajen scenarij. Spavaće sobe sa stylish uređenjem u tom slučaju, gotovo sigurno će potaknuti  totalno gašenje budilice. Kada čitamo o trendovima u interijerima ili govorimo o preuređenju doma, najčešće mislimo na dnevni boravak dok spavaće sobe često padaju u neki drugi plan. Ako ste mislima još uvijek u prazničkom raspoloženju i povratak u realnost svakodnevice vam teško pada, ovi interijeri inspirirat će vas da svoju sobu pretvorite u cosy mjesto koje će odmor učiniti još boljim.

Spavaće sobe stvorene za ‘snooze’

Spavaće sobe važan su dio doma, jer u njima provodimo one prijeko potrebne sate odmora. Bez dragocjenog sna, ne možemo normalno funkcionirati. Stoga će se cosy atmosfera u toj prostoriji pobrinuti da vam ga i osigura. Sanjivi interijeri koji pozivaju na odmor osvojili su nas na prvi pogled, a posebno su se istaknuli oni s prigušenom rasvjetom i velikim, mekim jastucima. Slojevi su u spavaćoj sobi uvijek dobrodošli, kreirajte ih jastucima, dekicama i pokrivačima te neizostavnim višeslojnim zavjesama. Ideje za make over potražite u nastavku.

Inspiracija za preuređenje

Spavaće sobe, pogotovo one malo prostranije, imaju mnogo važniju funkciju od samo prostora za noćni odmor. Uz nekoliko ideja pretvaraju se u oazu mira i funkcionalnu destinaciju za odmor u kojoj ćete jednostavno voljeti provoditi svaki slobodan trenutak. Kompozicija spavaće sobe i razmještaj namještaja igraju veliku ulogu u stvaranju cosy atmosfere. Veliki prozori jako su poželjni jer će u sobi omogućiti dovoljno dnevnog svijetla, a stylish zavjesama u trenu ćete prostoriju zamračiti i pripremiti za odlazak na počinak. Poigrajte se bojama, materijalima, teksturama i svakako ne zaboravite na detalje koji će podignuti ukupni dojam i interijeru dati osobni pečat.

 

Foto: Unsplash

 

Učitati još
Zatvori