Karirani uzorci i prugice su ‘in’! Želimo ih u našoj sobi, a H&M Home ima baš takve komade
Karirani uzorci i prugice su ‘in’! Želimo ih u našoj sobi, a H&M Home ima baš takve komade

Karirani uzorci i prugice su ‘in’! Želimo ih u našoj sobi, a H&M Home ima baš takve komade

Na modnoj sceni uočili smo povratak kariranih košulja, a ubrzo smo shvatili da će trend kariranih uzoraka imati daleko opsežniji utjecaj. Uzorci kvadratića različitih boja dominirat će i kada je riječ o home komadima. H&M HOME proljetnom kolekcijom naglasio je da su zelena i žuta boja must predstojeće sezone, a mi smo među njima izdvojili naše favorite. Sada, poput vijesnika proljeća i dopuna postojećoj kolekciji, pojavila se i H&M HOME proljetna kolekcija posteljine, koja nam je odmah privukla pažnju. Noviteti se odnose na komade za spavaću sobu i kupaonicu, a naglasak je na bojama, dezenima i udobnosti! Zbog svega navedenog, upravo su ovo komadi koje biramo za našu spavaću sobu.

Cozy priča kroz pruge i karirani dezen

H&M HOME proljetna kolekcija dopunjena je novitetima za spavaću sobu i kupaonicu, a naša prva asocijacija pored upadljivog kolorita je udobnost. Posteljine su predstavljene u dva upečatljiva uzorka – na prugice i kvadartiće, a napravljene su od 100% pamuka. Svijesni činjenice da posteljna dolazi u direktan kontakt s našom kožom, uvijek glasamo za prirodne materijale i udobnost. Kada se tome doda i podatak da ih odlikuje upečatljiv uzorak, onda na račun ovog noviteta iz H&M HOME kolekcije ide veliko – DA! Karirani uzorak, pogotovo u plavoj i crvenoj boji odiše pomalo rustikalnim šarmom, dok onaj u zelenoj varijanti unosi svježinu. Crno-bijele pruge savršene za one koji vole moderniji dizajn. Oni odvažniji mogu se odlučiti čak i za kombiniranje ova dva uzorka. Posteljine su dostupne u varijantama za single, bračni ili king krevet.

Cozy – Part II

Druga razina udobnosti na koju smo obratili pažnju, odnosi se na ogrtače. Udoban krevet i kućni ogrtač pokazuju se kao savršeno logičan slijed kada je riječ o odmaranju (home lazy resting phase). Ono što nas i ovdje raduje jest činjenica su napravljeni od pamuka. Ogrtači su dostupni s uzorcima na prugice, a za razliku od posteljina, odlikuju ih nježnije boje.

Journal finds: H&M HOME noviteti za spavaću sobu i kupaonicu

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram @hmhome/ H&M HOME

Učitati još
Zatvori