Tri proljetna trenda koja u novoj kolekciji najavljuje H&M Home
Tri proljetna trenda koja u novoj kolekciji najavljuje H&M Home

Tri proljetna trenda koja u novoj
kolekciji najavljuje H&M Home

Iako smo tek zakoračili u novu godinu, H&M Home već je predstavio proljetnu kolekciju dekoracija za dom i najavio nove trendove koji će obilježiti proljetnu sezonu.

Zaobljene linije trenutno su veliki hit pa tako u novoj kolekciji švedskog brenda možete pronaći dekoracije poput skulpturalnih vaza, ukrasnih posuda kao i svijećnjake okruglih oblika i uzoraka.

Zelena i žuta kao statement detalj

Zemljani tonovi uvijek su poželjni i pa će vladati i u nadolazećem razdoblju. Osim neutralnih tonova, kao vjesnici proljeća protežu se vibrantne, vedre boje poput žute i zelene koje će vašem prostoru dati dozu svježine i prozračnosti. Ove će boje svakoj prostoriji u interijeru dati toplinu koju možete postići ukrasnim jastucima, dekicama, svijećama i ukrasnim detaljima kad govorimo o dnevnom boravku i spavaćoj sobi.

H&M Home proljetna kolekcija

Doza inspiracije za proljetno uređenje

Kada govorimo o blagovaonici, ovdje prevladava moderna keramika, kao i posuđe krem boje koje će unijeti dozu elegancije na vaš stol. Uz navedeno, elementi iz prirode koji zrače mirom i udobnošću i dalje su vrlo popularni pa materijali poput drveta, kamena, keramike i lana dominiraju ovom H&M Home kolekcijom.

Dozu inspiracije pronađite u nastavku, a cijelu kolekciju možete pronaći na webshopu.

H&M Home proljetna kolekcija (4)
H&M Home proljetna kolekcija (5)

#1 Šareni detalji

Unesite svježe boje u svoj dom s jastucima i svijećama u zelenoj i žutoj boji.

H&M Home proljetna kolekcija (1)

#2 Moderna keramika

Unesite vjesnike proljeća u svoj dom, postavite ih u veliku vazu modernog oblika i uživajte u mirisu prirode koji se savršeno spaja s elegantnim detaljima.

H&M Home proljetna kolekcija (2)

#3 Posuđe krem boje

Elegantni detalji u krem i nježnim bojama poput podmetača i lanenog stolnjaka u kombinaciji s keramičkim detaljima i nježnim posuđem učinit će svako obiteljsko okupljanje posebnim.

H&M Home proljetna kolekcija (3)

Svjež početak uz H&M Home proljetnu kolekciju

Kada se svjetlost vraća, prostor želimo ukrasiti svijetlim bojama proljeća. Ovo su tri najvažnija trenda koja vrijedi uzeti u obzir prilikom uređenja prostora. Ukrasite svoj dom ključnim komadima iz H&M HOME proljetne kolekcije 2024.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori