Kako odabrati krevet upravo po vašoj mjeri?

Kako odabrati krevet upravo
po vašoj mjeri?

hespo_krevet_Zara

Važnost dobrog kreveta za dobar san

Zasigurno ste već puno puta čuli da spavajući provedete trećinu života, no to je doista činjenica nad kojom biste se trebali zamisliti.

Dobar san nema cijenu, a prednosti dobrog odabira ili posljedice lošeg osjećat ćete svaki dan. Produktivnost, raspoloženje, bolovi u leđima, neispavanost, kvaliteta sna – sve to ovisi o madracu, jastuku, ali i krevetu na kojem spavate. Kreveti se razlikuju po obliku, bojama, materijalima vanjske konstrukcije i dimenzijama. Kvalitetan krevet trebao bi biti udoban, čvrst i dovoljno prostran.

U spavaćim sobama su najčešće bračni kreveti standardnih dimenzija, međutim postoji mogućnost izrade izvanstandardnih modela. To je osobito korisno kada je prostorija izrazito velika ili pak mala. Imate li spavaću sobu velike kvadrature, predlažemo veći model s izraženim uzglavljem ili se poigrajte pozicijom – zašto ga ne biste smjestili u sredinu prostorije?

hespo_krevet_Zara_detalj_13

Ako je vaša spavaća soba mala, predlažemo da birate modele sa skladišnim prostorom u konstrukciji – u malim prostorima nikad dovoljno prostora za spremanje, zar ne?

Samostalan krevet ili krevet koji s policama i ormarom čini jednu cjelinu, kovani ili drveni, masivnijih ili laganijih okvira, s ili bez regulacije podizanja i spuštanja uzglavlja i nogu – neovisno o modelu i funkcijama, krevet je središnji element i bez njega nema niti spavaće sobe.

Najpopularniji Hespo krevet

Snažan i dominantan krevet Zara, najpopularniji je Hespov krevet jer jamči pouzdanost i čvrstoću, a svojim dizajnom naprosto oduševljava. Bogato i elegantno uzglavlje te neobična konstrukcija njegove su glavne karakteristike.

hespo_krevet_Zara_otvoreni

Odaberite krevet između dvije varijante u odnosu na elastičnu podlogu. Zara nema spremište i u svom sastavu ne dolazi s elastičnom podnicom. Zara Lux ima ugrađenu elastičnu podlogu s mehanizmom za podizanje i sadrži spremište. Također možete izabrati između 2 različite visine uzglavlja, jednostavnijeg (visine 120 cm) ili impozantnijeg uzglavlja (visine 140 cm). Visina baze je 38 cm.

Zaokružite estetsku komponentu izborom boje i vrste tkanine ovog kreveta te ga uskladite s ostalim namještajem u spavaćoj sobi. Osim odabira boje, ovaj krevet se može odabrati u eko-koži ili tkanini. Više informacija na www.hespo.hr.

hespo_krevet_Zara-detalj

hespo_krevet_Zara_detalj_9

Učitati još
Zatvori