Vodimo vas u riječki dom Valentine Šestan, dizajnerice dječje odjeće

Vodimo vas u riječki dom Valentine
Šestan, dizajnerice dječje odjeće

Instagram profil just.a.val kojeg vodi Valentina Šestan prava je oaza za sve koji uživaju u dizajnu interijera. Prekrasan stan u Rijeci s pogledom na more redovito nas ostavlja bez daha sa svojim jednostavnim skandinavskim dizajnom. Čuli smo se s Valentinom koja nam je dala pokoji savjet za uređenje i otkrila otkud crpi inspiraciju.

https://www.instagram.com/p/CANFwsApD6Q/

Just.a.val

Valentina, inače dizajnerica dječje odjeće u ovom prekrasnom stanu živi s mužem i sinčićem. Njihova mala oaza odiše jednostavnim i profinjenim dizajnom koji pomalo podsjeća na skandinavske stanove. Valentina kaže da inspiraciju crpi s Instagrama i Pinteresta, a u stanu prevladavaju prirodni materijali poput drveta. Neutralne, svijetle i pastelne boje njezin su zaštitni znak i upravo joj je to bila nit vodilja pri preuređenju stana. Dio stana rađen je po mjeri (kuhinja) a mnogi detalji koji prevladavaju sama je izradila. Volim se pozabaviti malim DIY projektima koji daju poseban touch svim prostorijama.

Slobodno vrijeme provodi s obitelji

Valentina kaže da svaki svoj slobodni trenutak provodi prvenstveno s prijateljima i obitelji, a izrazito je ponosna upravo na dječju sobu koja izgleda kao iz bajke.

Savjeti za uređenje

U njezinom prozračnom stanu dominiraju svijetle boje koje daju toplinu cijelom prostoru. Ono što bi prvo savjetovala svakome tko iznova kreće u adaptaciju ili uređenje svog doma je da rade sto manje prijelaza na podovima (pločice, parket i slično). Da se odluče za maksimalno 3 boje koje će povezati kroz većinu prostorija. Dekoracije su te koje svaki dom čine ugodnijim i toplijim i obratite pažnju na njih. Također uz malo volje i truda mogu se osvježiti stare stolice ili komode i dobiti lijepi komadi namještaja za malo novaca, kaže Valentina.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori