Journal Interijer mjeseca: Zavirile smo u stan blogerice More Less Ines

Journal Interijer mjeseca: Zavirile smo u
stan blogerice More Less Ines

Neki stanovi su lijepo uređeni, a neki ipak malo ljepše. Jedan takav u zagrebačkim Sesvetama, dom je blogerice Ines Šitum i njezine obitelji. Redovito ju pratimo na Instagramu jer nas inspirira svojim kreativnim idejama, a prošli tjedan posjetili smo je u njezinoj oazi kako bi se uvjerili da stan nije predivan samo na Instagramu.

Dom za peteročlanu obitelj

Nešto više od osamdeset kvadrata zvuči čak i malo kada uzmemo u obzir da u njemu živi peteročlana obitelj, no pravilnim rasporedom i vještim i kreativnim idejama može se postići mnogo. Ines je blogerica koja stoji iza Instagram profila More Less Ines, a u njezinom se stanu može vidjeti utjecaj skandinavskog stila s mnogo praktičnih komada za odlaganje koji su izuzetno važni pogotovo kada u obitelji imate tri djevojčice.

Dječja soba

Definitivno jedna od najzanimljivijih prostorija u stanu je dječja soba. S tri krevetića i mnogo ormarića praktična je i zanimljiva. Ono što ju čini posebnom je mnoštvo detalja i igračaka, uz zanimljive tapete. Prevladavaju pastelne boje, a iako je malena čini se potpuno funkcionalnom.

Prozračan i svijetao dnevni boravak

Prostorija koja definitivno dominira cijelim stanom je veliki dnevni boravak sa spojenom blagovaonicom i izlazom na prostranu terasu punu zelenila. Posebno zanimljiv je kauč u dnevnom boravku koji je poprilično malen, ali glavna njegova odlika je da se može razvući i tako biti dodatan ležaj u svim potrebnim situacijama. Poseban touch cijelom prostoru daju posteri koje je Ines napravila u suradnji s dilemom. Dizajnerske stolice oko funkcionalnog stola, vaze i umjetnička obiteljska djela samo su dio ovog predivnog interijera.

Funkcionalna kuhinja

Velika prednost stana je što posjeduje dvije terase, jednu koja izlazi iz dnevnog boravka i drugu koja se nastavlja na kuhinju. U njihovoj kuhinji apsolutno je sve na svom mjestu, a uz sveprisutnu estetiku jako je važna funkcionalnost. Pregršt detalja i svježeg cvijeća dobro se uklapaju u cjelokupni pomalo rustikalno romantično uređenje.

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori