Sitnice za dom koje ćemo poklanjati ovog Božića

Sitnice za dom koje ćemo
poklanjati ovog Božića

@bloggaibagis

Zakoračili smo u prosinac, najveseli i najčarobniji mjesec u godini. Gradovi su obasjani svjetlošću tisuća lampica, mirisi fine hrane, kolača i kuhanog vina šire se ulicama, a prvi adventski vikend već je iza nas. Božićni blagdani donose i sezonu darivanja pa je vrijeme da polako počnemo razmišljati što ćemo ove godine pokloniti svojim najbližima. Sitnice i dekoracije za dom uvijek su dobra ideja, pogotovo onima koji su zaljubljenici u interijere.

Detalji koji će osvježiti prostor

Efektnim detaljima poput ukrasnih jastuka, vaze ili dobre lampe možemo u svom domu potpuno promijeniti atmosferu. Ono što je super kod dekoracija i sitnica za dom jest činjenica da samo jednim detaljem možemo osvježiti svoj životni prostor, a da pritom ne moramo mijenjati cjelokupni stil interijera.

@bloggaibagis

U aktualnoj ponudi trgovina i web shopova specijaliziranih za dom pronašli smo svakave divne sitnice koje će se uklopiti u svaki interijer i koje su savršeni božićni poklon. Uz to, mirisne svijeće i štapići koji mirišu na božićne kolače, kao i prigodni ukrasi i dekoracije s božićnim motivima uvijek su dobar izbor za poklon ispod bora. Bez obzira na to volite li bezvremensku klasiku ili malo raskošniji stil, ovi će detalji još dugo nakon blagdana krasiti vaš životni prostor.

Sitnice za dom koje ćemo poklanjati ovog Božića potražite u nastavku.

ferm LIVING
All That’s New
COCO Maison
Dilemma Posters
ferm LIVING
COCO maison
H&M Home
IKEA
List living
Zara Home
COCO maison
Zara Home
H&M Home
JYSK
Lenox
Marinski
Zara Home
Terra Ceramica
Stradivarius
Zara Home
ferm LIVING
Stradivarius
IKEA
Mirjana Mikulec

Foto: Anthropologie, Dillema Posters, All That’s New, Need Supply, Zara Home, H&M Home, ferm LIVING, Marinski, Mirjana Mikulec, IKEA, Stradivarius, Prima, JYSK, Instagram

Učitati još
Zatvori