Journal.hr adventsko darivanje: ELFS Home deka i jastuk

Journal.hr adventsko darivanje:
ELFS Home deka i jastuk

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

ELFS Home deka i jastuk

Nakon odjeće, nakita i obuće, hrvatski brend ELFS predstavio je svoju dizajnersku liniju proizvoda za dom kojom su predstavili svoju viziju životnog prostora, a u kojoj možete pronaći sve od ukrasa i mirisa do namještaja i tepiha. Za današnje izdanje Journal.hr adventskog darivanja pripremili smo cosy i elegantni ELFS Home paket koji će svoje mjesto pronaći u baš svakom domu. Toplu deku i dekorativni, ali i udobni jastuk krase elegantan dizajn, efektan uzorak i neutralne boje zbog kojih će biti savršeni dodatak svakom domu.

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ELFS Home jastuk i deku. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @elfshome Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 17. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Učitati još
Zatvori