Modni brend Jacquemus ima jedan od najljepših ureda koje smo vidjeli

Modni brend Jacquemus ima jedan od
najljepših ureda koje smo vidjeli

Pronalazak idealne lokacije poslovnog prostora i uređenje istog zahtijeva dosta vremena, kreativnosti, financijskih sredstava, ali i uloženog truda. Jedno od posljednjih mjesta savršenih za rad koje nas je osvojilo na prvu jest atraktivan poslovni prostor poznatog francuskog modnog brenda Jacquemus.

Duhovit i originalan modni kreator Simon Porte Jacquemus voli sunce, voćke, život, pjesnike i Marseille te vrlo dobro zna kako privući pažnju. Jacquemus je netko tko pomiče granice i postavlja nova pravila i trendove. Godine 2018. svijet mode počastio je potpuno nefunkcionalnim mikro torbicama koje su postale apsolutni hit. Sakupio je i svoje ljetne fotografije snimljene iPhoneom i smjestio ih u knjigu jednostavnog naziva – „Images“. Diskretan, ali nikad tajnovit, redovito dijeli bit svoje osobnosti i svoje mode.

Simon Porte Jacquemus je u naglasku Instagram priča pod nazivom BONJOUR, podijelio sa svojom publikom pozitivnu i vrlo važnu poruku. Napisao je kako mu je u početku bilo teško bez novaca, kontakata i modnog iskustva, ali je bio izrazito motiviran. Osmislio je svoju prvu kolekciju i predstavio je na Facebooku. Puno toga se od tada promijenilo, ali san je ostao isti. Zahvalan je na svim ljudima koji su ga sve ove godine podupirali i vjerovali u njegovo poimanje umjetnosti. Zaključno, Simon samouvjereno ističe kako je sve moguće, samo treba biti ustrajan, marljiv i s osmijehom koračati kroz život!

Izvrstan spoj jednostavnosti i šarmantnosti

Kako je uspjeh Jacquemusa rastao, tako je rastao i tim koji je našao potrebu za većim prostorom. Dizajner je pronašao nove prostore u 8. arondismanu Pariza i objavio fotografije novih uredaza koje je zaslužanJulien Thomas Hamon. Snimljenje fotografije odražavaju sunčanu i nadahnjujuću energiju Jacquemusa te vjerno prate njegov prepoznatljiv potpis i smisao za estetiku. Ovaj poslovni prostor san je svakog ljubitelja minimalizma.

Svaki je kutak pomno osmišljen s kombinacijom efektnih i jednostavnih detalja koji lako dolaze do izražaja. Posebnu pažnju privukli su kultni komadi namještaja, kao što su kauč Mississippi (Pierre Paulin), otkačene Breuer stolice, Howard Meister stolica te Camaleonda kauč s potpisom talijanskog dizajnera i arhitekta Maria Bellinija. Osobito nas je oduševila impresivna terasa sa stolovima, bijelim suncobranima i biljkama na kojoj bi rado ispijali kavu i uživali u romantičnom Parizu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori