Prespavajte u stanu modne ikone Carrie Bradshaw!
Prespavajte u stanu modne ikone Carrie Bradshaw!

Prespavajte u stanu modne ikone
Carrie Bradshaw!

Seks i grad je serija koja je apsolutno zaludila cijeli svijet. Carrie Bradshaw jedna je od kultnih likova i modnih ikona naše generacije. Osim mode, jedan od glavnih fokusa serije je iconic stan Carrie Bradshaw, a koji se može iznajmiti za noćenje.

Stan iz serije Seks i grad

Naime Warner Bros. i Airbnb pomno su rekreirali stan Carrie Bradshaw. Stan je rekreiran u duhu originalnog stana iz serije, zidovi su obojeni u boju pistacija, a police su ukrašene nostalgičnim detaljima poput čašama za martini i izdanjima Voguea. Vjerujemo da je ormar Carrie Bradshaw u jednom trenu bio stanje požude od strane gotovo svih žena. On se također nalazi u Airbnbovoj rekreaciji stana, apsolutno pršti od ukrasa, haljina, šljokica i naravno, Manolo Blahniks.

U ormaru također možemo pronaći i Patricia Field tutu koju Carrie nosi u uvodnoj špici – a sva roba i modni ukrasi su spremni za isprobavanje. Moda je jedan od ključnih razloga zašto ljudi vole Seks i grad te Airbnb i WarnerBrothers potiču goste da se upuste u “igru oblačenja”. Ono za što su se još pobrinuli je i personalizirano iskustvo stiliziranja i fotografiranja.

Prespavajte u stanu modne ikone Carrie Bradshaw!

Stan se nalazi u Chelsea četvrti u New Yorku, a iako više nema termina za rezerviranje noćenja, možemo maštati kako bi nam izgledao život u cipelama Carrie.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori