Službeno je: Stiže i druga sezona serije ‘And Just Like That’

Službeno je: Stiže i druga sezona serije
‘And Just Like That’

Danas su ženske serije na svom vrhuncu, svake godine dobijemo po nekoliko novih priča, ali sve se one na ovaj ili onaj način ugledaju na – Seks i grad. Kultna serija koju smo pratili od devedesetih do gotovo sredine 2000-ih obilježila je televiziju i zauvijek promijenila ženske junakinje. Od otvorenog pričanja o seksu i ženskom iskustvu preko toga da je svaka od četiri kultne prijateljice, Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda, imala drugačije želje, ambicije i baš su sve bile opravdane i dovoljne.

Nakon što smo ih otpratili 2004. godine, dobili smo još dva filma, ali najveću je senzaciju prošle godine izazvala potvrda da se Seks i grad vraća u svom novom poglavlju I tek tako… koje je prije nekoliko mjeseci stiglo u ponudu HBO GO-a.

Nova serija I tek tako… vodi nas natrag u živote poznatih prijateljica. Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) još uvijek žive u New Yorku i navigiraju svojim svakodnevicama, ali ovoga puta u svojim pedesetima.

Prvu sezonu pogledali smo s velikim zanimanjem, a da je interes doista bio velik, dovoljno govori informacija da je ova serija jučer i službeno obnovljena za još jednu sezonu. Sretnu vijest na društvenim su mrežama podijelile tri glavne protagonistice, pritom ne skrivajući oduševljenje da za svoju publiku pripremaju još mnoge zanimljive zaplete.

Zasad još, naravno, nije poznat okviran datum izlaska nove sezone, no mi ćemo vas svakako obavijestiti o svim detaljima na vrijeme!

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori