Uredite dom u ‘nude’ tonovima

Uredite dom u ‘nude’ tonovima

Iako trenutno obožavamo skandinavski Dark Nordic trend, svijetli tonovi u interijeru nikad neće izaći iz mode. Mijenjaju se samo popularne nijanse, poput sasvim neočekivane ružičaste koja se pojavila niotkuda i osvojila svijet.

Lepršava nude paleta u interijerima

S ozbirom na sve skoriji dolazak toplih proljetnih dana, automatski se vraćamo svježim bojama koje podižu raspoloženje. Nude paleta uključuje bijelu i bež boju, toplu kombinaciju sive i bež popularno zvanu greige, ali i sve pastelno roza nijanse.

Ova se nježna paleta u dom može unijeti kroz detalje, namještaj, ali i bojanjem zidova. Bež ili puderasto ružičasti premaz na zidu biti će odmak od klasične bijele, a dom će ispuniti dodatnom toplinom koja zahtijeva minimalnu nadogradnju. Jako se dobro slaže sa svijetlim drvetom i bijelim namještajem, ali i tamno drvo može poslužiti kao kontrast ostatku korištenih boja.

Navedene nijanse omekšat će već postojeće uređenje čak i ako se unesu u dom u vidu sitnica. Jastuci, dekice, stolnjaci, zavjese, vaze, teglice za cvijeće, svi oni mogu se spojiti s onime što imate u sobama te dodatno osvježiti prostor.

Nađite inspiraciju u fotografijama u nastavku…

Učitati još
Zatvori