Interijer iz kojeg bi rado posudili neke ideje za svoj dom

Interijer iz kojeg bi rado posudili
neke ideje za svoj dom

Ponekad se inspiracija za vlastiti interijer može pronaći na neobičnim mjestima. Od lijepih hotela, preko ugodnih kafića ili restorana, svašta vas može nadahnuti za novu paletu boja, nove komade namještaja ili drugačiji stil od onog kojeg imate u svojem domu – pogotovo ako ste trenutno u pripremama za neki tip preuređenja.

Light Lab kreativni studio nalazi se u Los Angelesu i zapravo se radi o prostoru koji je dostupan za iznajmljivanje i održavanje različitih evenata. Preuređeno skladište je od napuštenog prostora postalo prozračno mjesto u kojem možete organizirati party ili lansiranje novog proizvoda, po želji.

Ideje za vlastiti interijer

No ono po čemu se zaista ističe je vibrantno boho uređenje u kojem zaista ne nedostaje inspiracije za vlastiti prostor preferirate li žive boje i pozitivnu atmosferu. Budući da su zidovi od cigle prebojeni u bijelo, a betonski pod ostao otkriven, to je prostoru dalo mogućnost apsolutne transformacije. Postao je prazno platno za nadogradnju uzbudljivim uređenjem.

U dijelu prema kojem možete modelirati dnevni boravak dominira ružičasta baršunasta sofa, tepih etno inspiracije, zanimljive fotelje te uokvirene printeve na zidu. U kuhinji je naglasak na veliki otok i kombinaciju crne, zlatne i mramora, a najvibratniji je toalet gdje je zid obojen u ružičasto.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija koje bi u vama, kao što u i u nama, mogle potaknuti nove ideje za uređenje.

Foto: Light Lab

Učitati još
Zatvori