Ove Instagram profile odmah ćete zapratiti ako volite biljke
Ove Instagram profile odmah ćete zapratiti ako volite biljke

Ove Instagram profile odmah ćete
zapratiti ako volite biljke

Mnogi od nas bi voljeli imati kuću punu biljaka, no nekad je to jednostavno nemoguće. Dok mi skupljamo biljku po biljku, volimo ljubomorno zaviriti na one Instagram profile s biljkama na kojima uvijek pronađemo inspiraciju. Ovdje ćete scrollati unedogled.

STUDIO.ROCO

Na ovom Instagram profilu svakodnevno ćete se inspirirati idejama kako biljke uklopiti u svaki interijer. Među ostalim stalno daju i savjete, a i fotografije su im predivne.

THESILL

Sami za sebe kažu da imaju ‘najzgodnije biljke na internetu’. Ovo je inače Instagram profil istoimenog web shopa pa vas možda inspirira da i potrošite još koju kunu na novu biljku.

EARTHWINDANDCACTUS

Kao što i samo ime daje za naslutiti pred vama je profil prepun kaktusa. Ako ste jedan od onih kojima biljke baš i ne uspijevaju, uvijek možete probati s kaktusom. Ovaj profil volimo i zbog divnog pustinjskog krajolika koji zove na putovanja i avanture.

PLANTMAMA_

Na ovom artsy profilu, osim biljkama možete se inspirirati i pokojim diy projektom, umjetničkim djelom ili odjevnom kombinacijom. Sve što jedan “urbani” Instagram profil treba imati.

BAMALUZHOME

Interijer prepun biljaka i namještaja od ratana može li bolje? Može, pridodajte svemu jednu sivu macu. Ovaj ćete profil sigurno zapratiti.

SUCCULENTCITY

Ljubitelji sukulenata na pravom ste mjestu. U Los Angelesu u Kaliforniji. Uživajte.

HILTON CARTER

Ovaj gospodin za sebe kaže da je Plant and interior stylist. Mi mu apsolutno vjerujemo jer kakve fotografije objavljuje poželjeli bi da nam odmah uredi stan. Voli se i našaliti koji put pa bacite oko i na captione.

MEESCHMID_PLANTLADY

Ovo je za sve ljubitelje svijetlih Instagram profila. Svaka fotografija je čista i bistra, biljke su jarko zelene i ima ih posvuda. Ovdje volimo odmoriti oči.

WILDERNISAMSTERDAM

Pri sljedećem putovanju u Amsterdam obavezno svratite u Wildernis plant shop. Jedan od najljepših interijera koji ćete vidjeti, pogotovo ako volite biljke. Nude i razne cool radionice i jako su urbani.

JAMES_JUNGLE

Ovaj profil je vječna inspiracija i vjerojatno zbog njega češće trošimo novac na biljke. Uživajte u njima i predivnim interijerima u koje su smještene.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori