Cozy dom s Instagrama u koji odmah želimo useliti
Cozy dom s Instagrama u koji odmah želimo useliti

Cozy dom s Instagrama u koji
odmah želimo useliti

Unazad nekoliko sezona imali smo prilike naučiti ponešto o popularnim stilovima u dizajnu interijera. Tako su u domovima uglavnom prevladavali boho, minimalističko i eklektično uređenje. Svakodnevno se trudimo istražiti svježe ideje za uređenje doma, pa nam je ovoga puta za oko zapeo jedan stan s Instagrama.

Instagram je kao i uvijek odigrao svoju ulogu u procesu traženja inspiracije, a rustikalni dom dekoraterke Kirsten osvojio nas je na prvi pogled. Njezin blog mjesto je nepresušnih ideja za DIY, renovaciju i dotjerivanje doma u šarmantnom rustikalnom stilu. Renovaciju svog kanadskog doma u Torontu sama je osmislila renovaciju. Zavirite u rustikalni dom s Instagrama u koji smo se zaljubili.

Predmet žudnje: Rustikalni dom s Instagrama

Instagramski domovi koje viđamo na feedu uvijek nas inspiriraju da neke od ideja isprobamo i u svom interijeru. U stanovima provodimo neke od najdražih trenutaka u danu. Stoga je važno da on bude oaza mira i utočište od buke, stresa i nervoze svakodnevice. Kako je stara, trošna kuća kraj jezera postala divan rustikalni dom dočarala nam je Kirsten ljubiteljica interijera.

Smirujući tonovi koji prevladavaju u domu uključuju tamno plave i smaragdne nijanse na bazičnoj bijeloj podlozi. Posebnu pažnju posvetila je odabiru dizajna za kuhinju. Tamne kuhinje sve su popularnije, a svu ljepotu jedne pronašli smo upravo u ovom Instagramskom domu. Svaki kutak ovog interijera izgleda kao savršena razglednica, a čar se krije u vještom kombiniranju detalja i masivnih komada namještaja.

Svaki kutak ovog doma je kao savršena razglednica

Ovaj rustikalni dom bio bi savršeno mjesto za život, a uz divan interijer nalazi se i na zavidnoj lokaciji- pokraj jezera. Šarmantni trijem izgleda kao onaj iz američkih filmova dok urbane boje i unutrašnje uređenje stvaraju odličan kontrast koji se uklopio u jednu lijepu cjelinu. Etno uzorci na tepisima savršeno se stapaju s toplom nijansom parketa. Monotoniju bijelih zidova razbili su kontrastni zidovi u jakim bojama tamno plave i smaragdno zelene te neizostavne sobne biljke u pletenim lončanicama. Rustikalni dom nezamisliv je bez masivnog namještaja poput statement sofe i kožne fotelje u boji karamele. Cijeli dojam podižu cosy jastuci i deke, neobični detalji, slike, košare i upečatljivi lusteri.

Učitati još
Zatvori