Kakva transformacija! Prvi donosimo fotografije preuređenog Indigo Storea
Kakva transformacija! Prvi donosimo fotografije preuređenog Indigo Storea

Kakva transformacija! Prvi donosimo
fotografije preuređenog Indigo Storea

Indigo Store otvoren je 2015. godine u Dežmanovom prolazu i od tada drže status kultne multibrand trgovine. Skriven od gradske vreve, u prolazu namijenjenom samo pješacima, vrlo brzo postao je nezaobilazna lokacija. Zagrepčanima dobro znana adresa sada je konačno osvanula i u novom ruhu i to potpuno drugačijem od onog dosadašnjeg – minimalističkog.

Prostor sada krasi eklektična kombinacija narančaste i tamno plave boje, koje stvaraju vrlo fotogeničan kontrast. Zidovi su optočeni pločicama, a poseban šarm prostoru daju i naslonjači u spomenute dvije nijanse. Zidovi su sivi, a pažnju će vam nedvojbeno privući i velike viseće lampe. Valja naglasiti kako interijer potpisuje Studio Franić Šekoranja.

Indigo Store
Indigo Store
Indigo Store

Od samih početaka ideja Indigo Store trgovine bila je dati svim ženama priliku da uživaju u odjeći premium brendova koji spajaju visoku kvalitetu s vrhunskim stilom i udobnošću. U njihovom asortimanu moguće je pronaći komade za baš svaku priliku. Bilo da vam treba nešto za svakodnevne casual kombinacije ili statement odijelo u kojem nema šanse da prođene nezamijećeno, Indigo Store je idealna lokacija. Od brendova tamo možete pronaći: Re/Done, Citizens of Humanity, Agolde, Anine Bing, The Garment, Slvrlake, Allude, Closed, Gia Borghini, te Bastille parfeme.

Indigo Store će svoj asortiman još širiti, ali polako i pažljivim odabirom isključivo visoko kvalitetnih brendova.

 

Indigo Store
Indigo Store
Indigo Store

Foto: Duško Vlaović

Učitati još
Zatvori