Ideje hrvatskih Insta kreativaca: DIY girlande

Ideje hrvatskih Insta
kreativaca: DIY girlande

girlanda-1

Girlande su definitivno jedni od najzanimljivijih ukrasa koje ćete pronaći u raznim blagdanskim domovima. Upravo su one te koje svakom domu dodaju taj završni blagdanski touch. Šljokičaste, zelene i plastične, ali i prave, kombinirat ćemo ih sve kako bi dobili taj wow božićni efekt. Ako ste više DIY tip, ovih blagdana izradite svoje pomoću savjeta naše Insta kreativke Ivone, koja vodi profil My easy country living.

girlanda-2

Čarobne girlande

Ivona na svom Instagram profilu često dijeli svoje DIY projekte, a ovoga puta odlučila se na jednu prirodno-čarobnu kombinaciju. Na početku je zamislila jednostavnije, ali kako kaže ponijelo ju se i cijela se bacila u kreativu. “Kao i uvijek, dvorište mi je najbolji saveznik. Grančice bora i jedna stara grana, girlanda sušenih naranči, zvjezdice koje padaju i moje predivno usnulo selo”, kaže Ivona.

girlanda-3

Postupak:

  • krenite s granama bora ili kakvim drugim zelenjem
  • girlandu si složite na stolu da vam kriške naranči idu po veličini
  • ako želite da vam se kriške ne vrte, provucite konac dva puta kroz krišku
  • malo lampica, trakica i kakav božićni ukrasić ispod i…to je to
girlanda-5

Vaša girlanda je spremna i možete ju objesiti u bilo koji dio doma. Sa sušenim narančama, ali i borovim granama možete izraditi puno različitih ukrasa, a redovito se inspirirajte ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori