Hrvatske insta kreativke udružile snage i dale nam ideje za diy adventske vjenčiće

Hrvatske insta kreativke udružile snage i dale nam ideje za diy adventske vjenčiće

Ove nedjelje palimo prvu svjećicu na našim adventskim vjenčićima. Počinje advent, najljepše doba u godini u kojem iščekujemo blagdane kao krunu svih događanja. Čarobni dani koji su pred nama bit će ispunjeni mirisom kolača, kuhanog vina, zvončića i čarobnih božićnih pjesama. Neka blagdani polako, ali sigurno uđu i u vaše domove dekoracijama. Dvije Instagram kreativke s nama su podijelile savjete kako kod kuće izraditi originalni adventski vijenac.

Adventski vjenčić

Čarolija blagdana definitivno se krije i u blagdanski dekoriranim domovima. Prepustite se mašti i kreativnosti i ove godine adventski vjenčić izradite sami. Za to će vam trebati malo strpljenja, volje ali i dobrih savjeta.

Krameraj

Ako se još niste odlučili kakav adventski vijenac izraditi, evo par savjeta za izradu ove tradicionalne, prirodne verzije.

U slučaju da još niste vješti s motanjem grana oko koluta, umjesto smreke i jele, uzmite grane čempresa. One su fleksibilnije i lakše za omotati. Jedini minus je kaj se dosta brzo posuše pa se truse, al moj moto je ako ne diraš, neće padati.

Prirodna dekoracija je meni najljepša, a najčešće je možete ubrati u šetnji, poput oraha, češera i nekih bobica. A naranče možete posušiti i sami, ali ima ih sad i za kupiti u bolje opremljenim dućanima. Najlakše je sve zalijepiti vrućim ljepilom, a nemojte zaboraviti zalijepiti i držače i svijeće za veću stabilnost.

Olivin i krameraj

Olivin i krameraj udružile su snage i u super videu pokazale nam 6 ideja za DIY vjenčiće. Okupite ekipu, nabavite sve potrebno (krenite od borovih grana) i upustiti se u avanturu. Idealno za kišni vikend pred nama.

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori