Hoxton hoteli su predivna mjesta koja obožavaju milenijalci

Hoxton hoteli su predivna mjesta koja
obožavaju milenijalci

Jeste li upoznati s konceptom Hoxton hotela? U besprijekornom prostoru ovog zanimljivog hotelskog lanca možete uživati u Londonu, Parizu, Amsterdamu, Portlandu,  … A posebno je drag milenijalcima koji ga jedva čekaju posjetiti čim dođu u grad. Posebnost Hoxton hotela je u njegovoj pozitivnoj energiji i poticanju umrežavanja, druženja, s posebnim naglaskom na dizajn i estetiku. Osoban, zapravo intiman ugođaj ovog hotela autentičan je primer boutique hotela sa stilom u kojemu je pravi užitsak provoditi vrijeme.

Stoga, ovo nije samo još jedan hotel u kojemu ostavite svoje stvari i prespavate već je uistinu zanimljivo mjesto susreta gdje se sklapaju prijateljstva uz ispijanje koktela, kreiraju se projekti i dobra zabava. Vrata ovog hotela su uvijek otvorena, stoga se ovdje gosti hotela druže s lokalcima koji vole otkrivati zanimljive priče o svom gradu, sklapati nova prijateljstva, ali i stvarati poslovne prilike.

Dojmljiv dizajn svakog Hoxton hotela

Svaka zgrada je izrazito različita s obzirom na lokaciju – pariški Hoxton izgrađen je u palači iz 18. stoljeća i zadržava različite elemente francuskog šarma. „Koncept dizajna svakog Hoxtona uvijek je inspiriran zgradom u kojoj se nalazi i ulicama i scenama koje ga okružuju. Nastojimo biti odraz susjedstva, s funkcionalnim prostorima i stambenim osjećajem ”, naglašava Charlie North, direktor dizajna u Hoxtonu.

Svaki Hoxton hotel izgrađen je od autentičnih materijala tipičnih za sredinu u kojoj je smješten pa se na kraju uvijek dobije efekt svevremenske estetike. Stoga je riječ o udobnim i opuštenim prostorima. Nije teško zamijetiit kako se gosti hotela u predvorju ponašaju kao u svojoj dnevnoj sobi.

Baršunaste sofe, puno prirodnih materijala, zelenila i prozračnosti, čini koncept ovog hotela modernim i atraktivnim. Ono što mu također ide u prilog, odnosno privlači sve više i više mladih gostiju je potpuno besplatan doručak i prijateljski raspoloženo osoblje uvijek spremno na ljubazan razgovor.

 

Foto: Hoxton hotel, Instagram

Učitati još
Zatvori