Zavirite u atraktivan hotel na jednom od najboljih austrijskih skijališta

Zavirite u atraktivan hotel na jednom od
najboljih austrijskih skijališta

Mnogi Hrvati prošlog su vikenda preselili na europska skijališta od kojih se posebno ističu ona austrijska. Austrija je, naime, sa 382 skijališta jedna od najpoželjnijih destinacija za zimski odmor pa brojni Hrvati svake godine upravo tamo provode skijaški tjedan. Jedno od skijališta koje spada među najbolje i najpopularnije svakako je Ischgl-Samnaun koji se nalazi u zapadnom Tirolu. Radi se zapravo o ski resortu čije se staze, koje se ukupno protežu na 230 km, nalaze na području Austrije i Švicarske.

Dizajnerski hotel za potpuni užitak

Austrijski Ischgl smjestio se u prekrasnoj dolini Paznaun, a poznat je i pod nadimkom ‘Ibiza na snijegu’. Ako tražite vrhunske skijaške staze, odličnu gastronomsku ponudu, après-ski partyje i noćni provod, onda je Ischgl svakako destinacija na koju se morate uputiti. Ovdje se nalazi i luksuzni Hotel Zhero koji je odličan izbor za opuštanje nakon cjelodnevnog boravka na snijegu. Ovaj dizajnerski hotel ima spa centar površine 750 metara kvadratnih s unutarnjim bazenom, raznim saunama i parnom kupelji. Gostima su na raspolaganju i masaže, kozmetički tretmani i dvorana za fitness.

Kad je u pitanju smještaj, možete birati između 12 različitih vrsta soba i apartmana iz kojih se pruža prekrasan pogled na planine i koje udovoljavaju najvišim dizajnerskim zahtjevima. Opremljene su vrhunskim namještajem od lokalnih materijala poput drveta, kamena i stakla, a tu su i jacuzzi i kamin (ovisno o kategoriji sobe).

U hotelskom restoranu The Saint možete uživati u jelima tirolske i međunarodne kuhinje koje priprema chef Klaus Brunnmayr, dobitnik Michelinove zvjezdice. Većina sastojaka proizvedena je u okolici, a restoran se posebno odlikuje otvorenim roštiljem u blagovaonici. Hotel ima i salon s otvorenim kaminom te glazbu uživo, a gosti mogu unajmiti pa čak i kupiti skijašku opremu, kupiti ski karte te koristiti spremište za skije.

Više informacija o Hotelu Zhero pronađite na službenoj stranici.

Foto: Zhero Hotel Ischgl

Učitati još
Zatvori