Wellness oaza u blizini Zagreba gdje ćete nakratko zaboraviti na svakodnevicu

Wellness oaza u blizini Zagreba gdje ćete
nakratko zaboraviti na svakodnevicu

Hotel Villa Magdalena već je dobro poznata destinacija svih ljubitelja wellness i spa odmora, a čini nam se da ovog proljeća to trebamo više nego ikada – zaboraviti kratko na svakodnevicu, prošetati prirodom, udahnuti svjež zrak i barem polovicu dana izležavati se u hidromasažnoj kadi s termalnom vodom.

Wellness oaza za opuštajući vikend

Ovaj hotel savršen je za vaš wellness boravak jer wellness započinje onog trenutka kada nogom kročite kroz vrata sobe. Svaka smještajna jedinica inspirirana je odmorom, a osim hidromasažne kade s termalnom vodom, ugodnog i modernog ambijenta, imate i pogled na centar Krapinskih Toplica i pitoreskne zagorske brege.

Osim u sobi, možete uživati i u panoramskoj wellness i spa oazi s bazenom, whirlpoolom, saunama i relax zonom. Ovdje možete pronaći i raznoliku ponudu tretmana i masaža, a nakon duge i hladne zime, piling tijela u kombinaciji s masažom idealan je tretman da pripremite svoju kožu za nadolazeće sunčane dane. A kada vas sunce izvuče iz udobnosti sobe i opuštajuće spa oaze, preuzmite bicikle ili štapove za hodanje pa se istima uputite u istraživanje brežuljaka i vinskih puteva. Ovo mjesto je idealno za kombinaciju rekreativnog i wellness odmora.

Mjesto gdje ćete se iznova vraćati

Za potpuni doživljaj boravka zaslužan je i gourmet restoran pod vodstvom šefa kuhinje Mislava Božića koji već godinama slovi za jedan od vodećih restorana sjeverozapadne Hrvatske. Spoj tradicionalne zagorske kuhinje s elementima modernih svjetskih kuhinja ovdje se pokazao kao dobitna kombinacija.

Ono u što smo se odmah zaljubili je osjećaj topline i individulani pristup gostu koji možete doživjeti jedino u malim obiteljskim hotelima. U ovaj hotel dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj.

Sve što poželite, ovdje vam je ostvareno – doručak u sobi, koktel u ruci u pjenušavoj kupki, opuštajuća masaža tijela toplim uljima i vrhunska hrana. Doživljaj koji ste zavrijedili priuštiti si!

Više informacija o Hotelu Villa Magdalena možete doznati na web stranici, Instagram i Facebook profilu.

Foto: Hotel Villa Magdalena

Učitati još
Zatvori