Zavirite u novi hotel u Zagrebu koji nudi savršeno iskustvo opuštanja

Zavirite u novi hotel u Zagrebu koji nudi
savršeno iskustvo opuštanja

U Zagrebu se u ljeto prošle godine otvorio novi hotel pod nazivom Republika, koji svojim gostima nudi savršeno iskustvo opuštanja. Ukoliko u glavni grad dolazite turistički ili ste došli na poslovni put, Hotel Republika nudi udobnost doma s potpuno opremljenim apartmanima, a istovremeno pruža usluge boutique hotela.

Radi se zapravo o otmjenom aparthotelu kojeg krasi izrazita elegancija, a koji se nalazi na idealnoj lokaciji – nekoliko minuta od centra grada, u okruženju park-šume Tuškanac.

Hotel Republika u srcu Zagreba

Hotel se sastoji od sedam apartmana i apartmana u zasebnom objektu za maksimalnu privatnost. Dva apartmana sastoje se od spavaće sobe, pripadajuće kupaonice i kuhinje s blagavaonskim djelom i boravkom. Četiri apartmana nude dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, velikim boravkom i kuhinjom, dok se u potkrovlju hotela nalazi najveći apartman koji odnosi cijeli treći kat, s tri spavaće sobe, kupaonicama i open space boravkom s velikom kuhinjom.

Bogata okućnica od 3500 m2 krije i osmi apartman, depandansu koja kao zaseban objekt prima tri gošće te nudi potpunu privatnost i ljepote zelengajske šume svega par metara od terase.

Za uređenje hotela zaslužna je tvrtka Primat-RD. Interijer je inspiriran Art déco pokretom i stilom tog doba, ali s modernim i elegantnim pristupom s daškom luksuza. Apartmani su opremljeni svime što vam je potrebno za samostalan boravak, a na raspolaganju su vam i sve pogodnosti standardnog hotela, poput bogatog hotelskog doručka, restorana i bara.

U nastavku zavirite u Hotel Republika, a sve dodatne informacije pronađite na službenoj stranici .

Jednosobni apartman

Dvosobni apartman

Trosobni apartman

Depandansa

Foto: Hotel Republika

Učitati još
Zatvori