Hotel Karla Lagerfelda uskoro otvara svoja vrata
Hotel Karla Lagerfelda uskoro otvara svoja vrata

Hotel Karla Lagerfelda uskoro
otvara svoja vrata

Karl Lagerfeld Macau Hotel, impresivni hotel s pet zvjezdica koji je dizajnirao pokojni dizajner kao dio The Grand Lisboa Palace Resort Macau, bit će otvoren u lipnju 2023. S vrhunski uređenim interijerom i impresivnom arhitekturom, to je jedini hotel na svijetu koji je u potpunosti dizajnirao slavni dizajner u čiju je čast nedavno održana i Met Gala.

Hotel koji je u potpunosti dizajnirao slavni dizajner

U vlasništvu SJM Resorts, The Karl Lagerfeld Macau najnoviji je dodatak hotelima ugostiteljske grupe koja posjeduje i upravlja Grand Lisboa Palace Resortom, hotelom i kasinom Grand Lisboa, kao i drugim kockarnicama u Macau. Prostran hotel sastoji se od 271 sobe, restorana Mesa s jelovnikom koji je izradio nagrađivani kuhar Jose Avillez te raskošnog Book Loungea, koji je inspiriran njegovom kućnom knjižnicom u Parizu, a sadrži oko 4000 odabranih štiva. Za potpunu relaksaciju, tu su još i teretana te veliki spa centar koji uključuje unutarnji i vanjski bazen.

Impresivan interijer Karl Lagerfeld hotela

Koncept hotela osmišljen je kao mješavina klasičnog kineskog dizajna spojenog s modernim luksuznim detaljima poput skulptura koje su izradili nizozemski umjetnik Marcel Wanders i francuski umjetnik Jean-Michel Othoniel i modernog namještaja za koji su zaslužni nizozemski umjetnik Marcel Wanders kao i francuski umjetnik Jean-Michel Othoniel.

Kako izgleda hotel, možete vidjeti u nastavku.

Učitati još
Zatvori