Divne dekoracije koje prizivaju proljeće pronašli smo u novoj H&M Home kolekciji

Divne dekoracije koje prizivaju proljeće pronašli smo u novoj H&M Home kolekciji

Zima se polako bliži kraju, dani su sve duži i topliji, što nam govori da je proljeće praktički iza ugla. A prvi topliji dani su kao stvoreni za promjene u interijeru. Debele i konkretne tkanine i dekice uskoro ćemo zamijeniti prozračnim materijalima, uzorcima i bojama koji će u naše domove unijeti dašak proljeća.

Proljeće je svake godine dobra prilika za mali makeover naših životnih prostora. Dovoljno je unijeti par novih detalja ili dekoracija u prostor i odmah ćete promijeniti cjelokupni izgled i vibe interijera. U nadolazećim danima viđat ćemo sve više proljetnih kolekcija za dom omiljenih nam brendova, a svoje novitete za proljeće ovih je dana predstavio H&M Home.

Proljetna H&M Home kolekcija

Jedna od najdražih adresa na koju redovito odemo u potrazi za zanimljivim dekoracijama svakako je H&M Home, koji nas ni ovaj put nije razočarao. U novoj kolekciji za proljeće dominiraju svijetle boje, pastelne nijanse i razigrani uzorci. Za oko su nam prvo zapele fora vaze nepravilnih oblika u divnim pastelnim bojama poput žute, zelene i ljubičaste.

Ukrasne jastučnice jedan su od najlakših načina kako samo s jednim efektnim detaljem možete promijeniti izgled dnevnog boravka. Bez obzira volite li više točkice, prugice ili pak izvezene motive, u ovoj ćete kolekciji pronaći sve to. Lagane dekice u pastelnim bojama još su jedan odličan detalj kojim ćete u svoj boravak ili spavaću sobu dašak proljeća.

Detalji koji unose proljeće u svaki interijer

Osim vaza, mirisne svijeće još su jedan detalj koji uvijek rado kupimo u H&M Home. Osim što će prostor ispuniti ugodnim mirisom, svijeće dolaze u lijepim staklenkama i keramičkim posudama koje ih čine efektnom dekoracijom u svakoj prostoriji, od dnevnog boravka preko blagovaonice pa sve do spavaće sobe.

Ukoliko želite unijeti dašak proljeća u svoje kuhinje, šareni tanjurići, zdjelice i podmetači s motivima voća i povrća bit će idealan izbor.

Ako već razmišljate o Uskrsu, H&M Home se požurio pa je u ovu kolekciju ubacio i prigodne dekoracije. Staklena i papirnata uskrsna jaja kojima možete okititi granje u vazi ili ih jednostavno staviti u košaricu savršeno će upotpuniti vaš blagdanski stol.

Koje je još novitete za proljeće pripremio H&M Home, možete pregledati ovdje.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori