Zlatni detalji za svaki dom iz H&M Home kolekcije

Zlatni detalji za svaki dom iz
H&M Home kolekcije

Tajna savršenog doma krije se u malim stvarima, točnije dekorativnim detaljima koji ukrašavaju police, stolove i zidove i prostor pretvaraju u dom. Kao savršeni dodatak koji svaku prostoriju čini zanimljivijom i ugodnijom, dekorativni detalji važan su dio uređenja interijera koji u samo nekoliko brzih poteza može u potpunosti transformirati izgled prostorije ili jednog njezinog kutka. Osim što će vam pomoći da osobni stil preslikate u svoj osobni prostor, dekorativni detalji odličan su način da s vremena na vrijeme osvježite svoj dom i ponovno ga učinite uzbudljivim i ugodnim mjestom za sve ukućane.

Od klasika poput lampa i vaza do trendi detalj poput neonskih znakova, za svaki detalj postoji savršeni dom. Ipak, jednostavni, elegantni i moderni zlatni detalji odlično se uklapaju, čini se, u baš svaki prostor i stil uređenja interijera.

H&M ZLATNI DETALJI ZA SVAKI DOM

Istovremeno klasični i moderni, upečatljivi i jednostavni za kombiniranje s drugim detaljima unutar različitih prostorija, zlatni detalji za dom savršeni su načina za ove jeseni osvježite svoj prostor. Potraga za najefektnijim zlatnim detaljima koji će izgledati odlično, ali za koje neće morati probiti budžet odvela nas je do Home linije popularnog švedskog high street brenda H&M.

Sa skandinavskom tradicijom ukorijenjenu u brend, ali i usmjerenošću prema novom i trendi, H&M Home kolekcija donosi odlične dekorativne detalje koji nose dozu jednostavnosti, ali i vrlo efektan izgled. Kao neki od najpoželjnijih detalja za jesen u H&M Home kolekcije u trenu su se istaknuli fantastični zlatni detalji.

Zlatni detalji s potpisom high street brenda H&M Home nose ne samo dekorativnu, već i praktičnu funkciju što ih čini još boljim izborom. Od svijećnjaka do divnih staklenih kutija i okvira s zlatnim obrubom do zrcala u oblicu sunca koja su se tijekom posljednjih sezona istaknula kao jedan od najpoželjnijih dekorativnih detalja s praktičnom funkcijom, H&M Home kolekcije ima sve zlatne detalje koje možete poželjeti u svom doma – na polici, zidu ili stoliću. Osim odličnih detalja, H&M Home donosi i nekoliko zanimljivih ideja za uređenje različitih prostorija s zaltnim detaljima u glavnoj ulozi. Sve ih donosimo u nastavku.

 

 

 

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori