Stigla je nova H&M Home kolekcija iz koje želimo baš sve

Stigla je nova H&M Home kolekcija
iz koje želimo baš sve

Već smo krajem prošle godine počeli primijećivati neki novi optimizam u uređenju interijera, predvođen pojavom pastelnih boja kao vjesnika proljeća 2022. u kolekcijama poznatih lifestyle brendova.

Da je bila riječ o najavi velikog proljetnog trenda, sada nam je mnogo jasnije, jer posljednjih dana mnogi brendovi izlaze s čitavim kolekcijama za uređenje doma u znaku pastelnih tonova. Jedan od predvodnika je, naravno, H&M Home, koji je u svoje novitete ubacio pregršt poželjnih komada u nježnim i romantičnim tonovima žute, narančaste, ljubičaste, zelene i ružičaste.

Pastelne boje u novoj H&M Home kolekciji

Kolekcije za uređenje doma koje su zaživjele u znaku pastelnih boja uistinu su stvorene za proljetnu sezonu, jer u naše interijere unose onu toliko potrebnu dozu svježine, vedrine i jednostavno pozitivnih emocija. U stanju su razvedriti nam čak i najtmurnije dane, bilo da se pojavljuju na posteljini, zavjesama, stolnjacima ili pak na manjim detaljima poput ukrasnih jastučnica, vaza, mirisnih svijeća i keramike.

H&M Home ima savršene pastelne komade u kojem god smjeru se odlučite ići; minimalističkom ili maksimalističkom, s fokusom na detalje ili pak na cijeli interijer. Nas je ova kolekcija oduševila, a osim što se naručiti može iz H&M Home webshopa koji dostavlja u Hrvatsku, mi smo za vas u nastavku izdvojili njene ‘best of’ komade u kojima možete uživati:

Foto: H&M Home

Preporuka

Zatvori