Uskoro počinje škola, a ovi detalji u dječjoj sobi motivirat će klince na učenje
Uskoro počinje škola, a ovi detalji u dječjoj sobi motivirat će klince na učenje

Uskoro počinje škola, a ovi detalji u dječjoj sobi motivirat će klince na učenje

Rujan samo što nam nije pokucao na vrata, a s njim dolazi i početak školske godine. Sigurni smo da je priprema za povratak u školu veliki korak za brojne školarce, ali i za roditelje. Osim nove odjeće i školskog pribora, upravo je ovo trenutak u kojemu se često osvježava dječja soba, kako bi osim za igru i spavanje bila potpuno funkcionalna i za učenje.

Harvey Norman je pripremio super ponudu svega što vam je potrebno od namještaja i tehnologije za uspješan početak školske godine. Tako u njihovim prodavaonicama i na webshopu možete pronaći sve za svog školarca, bez obzira radi li se o đaku prvaku ili studentu.

harvey-norman-povratak-u-školu1

Jesensko osvježenje dječje sobe 

Dječja soba iznimno je bitna prostorija u razvoju svakog djeteta. Važno je da odgovara njegovoj ili njezinoj osobnosti, no isto tako da je u skladu s trendovima. Ove jeseni trend su nježni i pastelni tonovi, kao i prirodni materijali, koji će dječjoj sobi donijeti ugodnu atmosferu. Najlakši način za postići nježniji izgled dječje sobe je nova posteljina

harvey-norman-povratak-u-školu3

Povedite svog učenika u razgledavanje posteljine i neka odabere one koje mu se sviđaju. U širokoj ponudi slatkih životinja i cool akcijskih junaka, svako dijete će pronaći nešto za sebe. Ako i sami znate koju životinju ili motiv posebno obožavaju, odlična je ideja da ih na prvi dan škole razveselite s lijepom novom posteljinom. 

Ako se vaš mališan žali na nedostatak sna, možda je vrijeme da mu prije početka nove školske godine kupite novi krevet. Dječji kreveti imaju ograničenu nosivosti, stoga je prirodno da ćete  dječji krevet mijenjati kako mališani rastu. Odaberite krevet koji se dizajnom i udobnosti sviđa vašem školarcu, a ne zaboravite ni kako djeca ponekad vole skakati po krevetu, pa je sigurna konstrukcija od velike važnosti.

harvey-norman-povratak-u-školu4

Dovoljno mjesta za sve knjige 

Ako ove godine vaš školarac ide u viši razred i znate da će trebati više prostora za udžbenike i učenje, svakako razmotrite i kupnju novog radnog stola. U velikoj ponudi radnih stolova, najpraktičniji za mališane su čvrsti stolovi s velikim brojem ladica, kao i dovoljno prostora za računalo te pisanje domaće zadaće.

Provjerite sa svojim djetetom ima li na njegovom radnom stolu dovoljno mjesta za raširene udžbenike i vježbenice. Moderni radni stolovi impresioniraju svojim izgledom i dodacima. Mnogi od njih izrađeni su od kvalitetnih materijala i sadrže korisne dodatke poput držača slušalica i pića.  Osim kvalitetnog radnog stola, treba razmotriti u kakvoj stolici vaše dijete sjedi. Najčešći savjeti stručnjaka su da odaberete stolicu koja odgovara visini i težini. Idealna visina sjedećeg djela trebala bi biti četvrtina djetetove visine. 

Tehnologija koja olakšava život 

U današnje vrijeme, djeca više ne koriste samo udžbenike za usvajanje gradiva, već im je i na internetu dostupno bezbroj korisnog i edukativnog sadržaja. Stoga za mnoge roditelje shopping za povratak u školu uključuje kupnju laptopa i pisača. Korištenje laptopa za učenje donosi brojne prednosti. S prijenosnim računalom učenik može voditi bilješke, lako napraviti listu zadataka koje mora obaviti, dijeliti bilješke s drugima i jednostavno surađivati  s prijateljima iz razreda na grupnim projektima. Prilikom odabira laptopa za školske potrebe vašeg djeteta pametno je izabrati laptop s procesorima novih generacija i dovoljno memorije.

Prije nego krenete u shopping za novu školsku godinu, napravite popis svega što će vašim školarcima biti potrebno kako bi i u novom razredu bili marljivi i uspješni. Navratite do Harvey Norman trgovina i provjerite njihovu ponudu za povratak u školu u Zagrebu, Puli i Rijeci.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori