Sada možete iznajmiti kuću Gwyneth Paltrow – vodimo vas u virtualno razgledavanje
Sada možete iznajmiti kuću Gwyneth Paltrow – vodimo vas u virtualno razgledavanje

Sada možete iznajmiti kuću Gwyneth Paltrow – vodimo vas u virtualno razgledavanje

U domove poznatih uvijek volimo zaviriti, iako su to prije svega virtualni posjeti. Ipak, sve češće postaje moguće – barem za odabrane pojedince – da odsjednu u domovima hoolywoodskih zvijezda. Najprije je Seth Rogan u suradnji s platformom Airbnb otvorio vrata jedinstvene vikendice kako bi promovirao novu liniju svojih proizvoda. Ovog puta, na isti korak odlučila se i Gwyneth Paltrow. Njen dom u kalifornijskom gradiću Montesinu bit će dostupan za iznajmljivanje tijekom jednog vikenda u rujnu. I to uz osobni doček glumice!

Domaćica je svoj dom u Montesinu opisala kao jedinstveno utočište umirujućeg dizajna. Filozofija pri opremanju doma ista je onoj koju je Gwyneth utkala u svoj (kontroverzni) wellness brend goop. Zamišljen kao prostor za meditaciju, pronalaženje mira i opuštanje, dom u Montesinu obiluje zemljanim tonovima i minimalističkim (ali luksuznim!) detaljima koji potiču na relaksaciju i odmor.

Bukiranje će biti moguće od 15. kolovoza, za dvije osobe 9. rujna. Tada će najbrže zakupce Gwyneth osobno dočekati na ulazu, dok će u smještaju pronaći goop (beauty) proizvode koji će nahraniti  “tijelo, um i dušu”.

Osim toga, gosti mogu uživati u vođenim sesijama meditacije, ali i jedinstvenim goop-inspired obrocima. Ipak, domaćica tvrdi da je najdragocjenije ono što ćete ponjeti svom domu nakon ovog iskustva – a to su “vrijedne tehnike uz pomoć kojih možete nastaviti svoj put ka emocionalnom zdravlju”.

S obzirom na to da nam last minute odmor u Kaliforniji nije bio u planu, i ovog puta biramo virtualni obilazak.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori