Divne šalice hrvatskog brenda iz kojih ćete obožavati piti kavu

Divne šalice hrvatskog brenda iz kojih
ćete obožavati piti kavu

O hrvatskom brendu GVG Ceramics pisali smo prije dvije godine nakon što su nas oduševili njihovi divni keramički predmeti. Iza ovog malog keramičkog studija stoji Karolina Bumbak, mlada umjetnica iz Pule, koja od keramike ručno izrađuje šalice, tanjuriće, vaze i slične predmete koji su idealni dizajnerski dodatak svakom minimalističkom prostoru.

Unikatne keramičke šalice

Zahvaljujući jednostavnom i čistom obliku, pastelnim bojama i pomalo romantičnom izgledu, predmeti GVG Ceramics brenda oduševit će i sve poklonike eklektičnog i boho stila.

Karolina Bumbak ovih je dana u ponudu vratila svoje stare/nove predivne šalice za kavu. Radi se o upečatljivim šalicama s ‘rupom’ inspiriranima 60-im godinama prošlog stoljeća koje su ovoga puta napravljene od novih materijala.

Osim nježno rozih i šalica u boji karamele, Karolina je dodala i novi dizajn nazvan Moka, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je ljepša! Sve GVG predmete možete pogledati na Instagram profilu, putem kojeg ih možete i naručiti. Iz ovih šalica obožavat ćete piti kavu svaki dan…

Foto: GVG Ceramics

Učitati još
Zatvori