Novi showroom u Splitu koji redefinira način na koji percipiramo dizajn
Novi showroom u Splitu koji redefinira način na koji percipiramo dizajn

Novi showroom u Splitu koji redefinira
način na koji percipiramo dizajn

Frame Studio novo je i drukčije mjesto u Splitu namijenjeno arhitektima, projektantima i investitorima. Počevši od svog minimalističkog dizajna pa sve do pažljivo biranih izložbenih proizvoda, to je showroom koji sažima koncept “frameless living”.

Novi konceptualni izložbeni prostor nalazi se na adresi Poljička cesta 26D u Splitu i kreiran je da redefinira način na koji percipiramo dizajn, dokazujući da manje može biti više. Na površini od 222 m2 izložen je opsežan prikaz sustava aluminijskih kliznih sistema, staklenih fasada, kao i minimum design aluminijskih rješenja. S fokusom na minimum design sustave kliznih i pivot sistema, kupci i profesionalci u industriji mogu uživo pogledati proizvode i sustave koji urbani život čine udobnijim i održivijim.

Frame Studio Split
Frame Studio Split

Zašto je Frame Studio poseban?

U praktičnom okruženju prostora koja omogućuje proizvodima da u svojoj potpunosti dođu do izražaja, klijentima je uvelike olakšan proces donošenja odluka zbog mogućnosti interakcije s uzorcima različitih stilova i završnih obrada. S fokusom na minimum design sustave kliznih i pivot sistema, ovaj uzbudljivi prostor kupcima i profesionalcima u industriji nudi prikaz sustava koji se savršeno nadopunjuju i čine urbani život još udobnijim i održivijim.

Frame Studio Split

Intuitivni showroom

Sa željom da pruže dojmljivo iskustvo svim posjetiteljima, uz posvećenost inovacijama i zajednici, kreirali su showroom koji postaje kombinacija izložbenog prostora, konferencijske dvorane, prostora za događanja i dnevnog boravka kreirajući idealne uvjete za druženje, prezentacije, sastanke… U takvom okruženju kreativnost se razvija, ideje se razmjenjuju, suradnje nastaju, a obrazovanje i umrežavanje zauzimaju središnje mjesto. Ova transformacija predstavlja našu predanost poticanju kreativnosti i obrazovanja unutar naše industrije.

Frame Studio Split

Istražite ovaj novi izložbeni prostor i doživite budućnost iz prve ruke. Više informacija potražite na: https://frame-studio.hr/

Frame Studio Split
Frame Studio Split
Frame Studio Split
Frame Studio Split

Frame Studio

Poljička cesta 26d, 21000, Split

Foto: PR

Učitati još
Zatvori