Et cetera lifestyle store otvoren je na novoj adresi
Et cetera lifestyle store otvoren je na novoj adresi

Et cetera lifestyle store otvoren
je na novoj adresi

Poznati salon za opremanje interijera od nedavno je na novoj adresi. Iz Centra Kaptol preselili su se u Đorđićevu Ulicu 23 u Zagrebu.

Et cetera nije samo uobičajeni salon namještaja, showroom koji se krije iza tog imena je puno više. Ovaj lifestyle store mjesto je inspiracije za sve koji uređuju svoj dom, preuređuju ga ili žele vidjeti što nude neki od najpoznatijih svjetskih brendova. Minotti, Knoll, Galotti&Radice, Meridiani, Gervasoni, Nicoline, Lema, Oluce, Cielo i Agape samo su neki od brendova koje zastupa Et cetera.

Foto: Duško Vlaović
Foto: Duško Vlaović

Prostor ispunjavaju komadi namještaja, razne sitnice i privlačni detalji, posloženi točno onako da ih možete zamisliti kako bi izgledali u vašem domu.

Foto: Duško Vlaović
Foto: Duško Vlaović
Foto: Duško Vlaović
Foto: Duško Vlaović

Veliko otvorenje Et cetera lifestyle storea

Iako su na novoj adresi već neko vrijeme, prije dva tjedna održano je službeno otvorenje showrooma. Brojni arhitekti, dizajneri i ostali gosti oduševljeni su novim prostorom i ponudom.

„Višegodišnji rad u svijetu dizajna i suradnja s poznatim svjetskim brendovima, dovela nas je do ovog većeg prostora koji nam omogućuje da budemo u korak s trendovima i da nastavimo davati svoj doprinos u stvaranju jedinstvenih interijera.“ govori nam Slaven Baković voditelj salona.

„Naš tim spreman je za nove izazove i veselimo se svim budućim projektima!“ rekao je.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori