Sve što krije interijer Et cetera lifestyle storea

Sve što krije interijer Et
cetera lifestyle storea

Minotti

Minotti

Et cetera nije samo uobičajeni salon namještaja, showroom koji se krije iza tog imena je puno više. Ovaj lifestyle store mjesto je inspiracije pomno uređenih detalja za sve koji uređuju svoj dom, preuređuju ga ili jednostavno žele vidjeti što novo i zanimljivo nude neki od najpoznatijih svjetskih brendova.

I mi smo prošetali njihovim prostorom u Centru Kaptol, na adresi Nova Ves 17 i upoznali neke od tih brendova. Dizajn interijera Et cetere nastao je u suradnji sa studijem Franić & Šekoranja koji je poznat po svojoj istančanoj estetici. Prostor ispunjavaju komadi namještaja, razne sitnice i privlačni detalji, posloženi točno onako da počnete zamišljati kako bi izgledali u vašem domu.

Minotti

Minotti

Et cetera je ekskluzivan zastupnik za brendove Knoll, Gubi, Agape, Minotti, Ralph Lauren…, a stilski su okrenuti k modernoj klasici, snažnim komadima koji će se, unatoč jednostavnim linijama, istaknuti u svakom prostoru i začarati promatrača.

Minotti

Minotti

Budući da su ekskluzivni zatupnici za talijanski Minotti, ovaj brend dominira u showroomu. Minotti u svojim kolekcijama namještaja prikazuje besprijekoran sklad linija te svojim dizajnom stvara trendove u području dizajna interijera.

Knoll

Knoll

U Et cetera showroomu ističe se i Knoll, poznati svjetski brend u rezidencijalnom i uredskom namještaju. Njihov moto “Modern Always” odražava njihovu posvećenost modernom i svevremenskom dizajnu. Osnivači Hans i Florence Knoll, 1950-ih godina postigli su najveći uspjeh suradnjom s tadašnjim najznačajnijim dizajnerima kao što su Ludwig Mies van der Rohe, Eero Saarinen, Warren Platner, Harry Bertoia, te su tako i nastale neke od njihovih najpoznatijih kolekcija.

Knoll; fotelja Barcelona

Knoll; fotelja Barcelona

Svjetski hit, danski brend GUBI, trenutno je najnoviji u ponudi. Poznat je po svojem retro stilu, odnosnu oživljavanju klasika dizajna 50-ih, 60-ih, 70-ih godina prošlog stoljeća. Izrazito je popularan u opremanju poznatih svjetskih hotela i restorana, a neki od njihovih najpoznatijih proizvoda, poput Beetle stolice ili Gamfratesi stolića, dostupni su u showroomu.

Gubi

Gubi

Kad je riječ o uređenju kupaonica, u showroomu možete vidjeti proizvode jednog od trenutno najznačajnijih imena u svijetu kupaonica, a riječ je o talijanskom brendu Agape. Poznat je po visokokvalitetnim proizvodima, jednostavnim linijama i inovativnom dizajnu.

Agape

Agape

Osim toga, u ponudi su razni detalji za dom – kolekcije Home&Gift i Bed Linen brenda Ralph Lauren, ručno izrađene vaze i zdjele od puhanog stakla Anne Torfs, skulpturalne vaze i svjetiljke poznatog brenda Guaxs, srebrni detalji za dom talijanskog brenda Paola C., mirisi za dom Dr. Vranjes…

etcetera

Ralph Lauren

Sve što bi vas moglo zanimati možete doznati na službenoj stranici et-cetera.hr i na Facebook stranici Et cetera lifestyle store, a osim opcije da posjetite salon u Centru Kaptol, možete zaviriti i u outlet u Lučkom.

Foto: Sanja Jagatić, Duško Vlaović

Učitati još
Zatvori