Luksuz nikad nije bio dostupniji uz Enza home popuste
Luksuz nikad nije bio dostupniji uz Enza home popuste

Luksuz nikad nije bio dostupniji
uz Enza home popuste

Enza home slavi svoj prvi rođendan i nagrađuje svoje vjerne kupce i one koji će to tek postati popustima do 60 posto! Osim toga, brojni proizvodi dostupni su odmah, a upravo na te proizvode, povodom slavljeničkog mjeseca, kupci ostvaruju dodatan popust.

Enza Home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života

Oblikuje prostor svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za dnevne, spavaće i radne sobe, tepiha, madraca, tekstila i rasvjete te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom.

Enza home

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Donose pristup dizajnu nadohvat ruke kombinirajući kvalitetu s estetikom.

Enza home

Svaki proizvod u vlastitom je dekorativnom konceptu – od namještaja i madraca preko dekora do rasvjete i tepiha, a iza proizvoda stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu.

Enza home

Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn godinama će pružati posebnu energiju vašem prostoru, a slavljenički popusti idealno su vrijeme da započnete to putovanje.

Enza home

Foto: PR

Učitati još
Zatvori