Ekskluzivno smo zavirili u novu JYSKovu vrtnu kolekciju za proljeće / ljeto 2021.

Ekskluzivno smo zavirili u novu JYSKovu vrtnu kolekciju za proljeće / ljeto 2021.

JYSK-proljećeljeto-2021.2

JYSKove trgovine upravo su ovih dana dobile nov izgled za proljeće / ljeto 2021. Predstavljeni su novi komadi vrtnog namještaja koji će biti svakodnevica naših terasa i balkona u narednim mjesecima.

JYSK-proljećeljeto-2021.1

Nova JYSK kolekcija za proljeće/ljeto 2021. ima sve što trebamo na svojim terasama i balkonima

Ova danska kompanija ujedno je predstavila i trend koji će se pratiti na sceni uređenja eksterijera u nadolazećoj sezoni. U našoj potrebi za isključenjem i mirom, tema INFUSION miješa najbolje elemente iz prirode. Dizajn oponaša prirodu, sjedinjujući sirove teksture i organske forme. Životni prostori pretvaraju se u tiha mjesta pružajući distancu i mir daleko od užurbanosti svakodnevnog života. U našem okruženju tražimo stvari koje možemo dotaknuti i osjetiti kako bismo se sjedinili s njom.

JYSK-proljećeljeto-2021.3
JYSK-proljećeljeto-2021.5
JYSK-proljećeljeto-2021.11

HYGGE na otvorenom

Drvo se nalazi u središtu, a upotrebom recikliranih materijala dobiva blažu, nježniju formu. Prepoznatljiva je dominacija ručnog rada s izraženom strukturom i popularan craft izgled na skandinavski način. Boje su inspirirane prirodnim elementima kao što su zemlja, voda i nebo. Dominiraju nijanse plave i zelene koje podsjećaju na skandinavsko ljeto, dok zemljani tonovi daju dojam realističnosti. Očekuju nas funkcionalni komadi za uštedu prostora i modernim održivim rješenjima, pružajući dojmljiv ambijent za pravi HYGGE na otvorenom. Više inspiracije potražite na jysk.hr.

JYSK-proljećeljeto-2021.4
JYSK-proljećeljeto-2021.6
JYSK-proljećeljeto-2021.7
JYSK-proljećeljeto-2021.8
JYSK-proljećeljeto-2021.9
JYSK-proljećeljeto-2021.10

Foto: JYSK

Učitati još
Zatvori