Efektni H&M Home detalji kojima ove jeseni možete osvježiti svoj dom

Efektni H&M Home detalji kojima ove
jeseni možete osvježiti svoj dom

Jesenska sezona uvijek se nekako nameće kao sezona promjena i novih početaka. Sasvim sigurno razlog tome je naš povratak s ljetovanja i ponovni start poslovnih obaveza i izazova, kao i školske godine. Na kraju osmog mjeseca zaokupit ćemo svoje misli nekim novim projektima; bilo na radnome mjestu, u školi ili na fakultetu, u svom životnom prostoru…

Osvježenje doma ususret jeseni

Kod kuće ćemo se najčešće odlučiti za neke preinake; uređenje dječje sobe ususret novoj školskoj godini ili pak osvježenje vlastitog stana/kuće. Možda će to biti bojenje zidova i kupovina nove kuhinje, a možda ćemo se ‘samo’ posvetiti dekoru i detaljima koji mogu učiniti razliku i osvježiti postojeće uređenje interijera.

Upravo za te male preinake spreman je H&M Home, koji je svoju aktualnu ponudu obogatio nekim novim dekorima. U njegovom webshopu trenutno se mogu pronaći brojni efektni detalji koji u životni prostor unose dozu stila i osvježenja, a to su redom ukrasne skulpture, vaze i lončanice, pladnjevi, svijećnjaci, mirisne svijeće i još mnogo toga.

H&M Home ima super dekor za jesensko uređenje doma

Prije nego se zanesete pred obiljem atraktivnih dekorativnih predmeta u H&M Homeu, naš savjet je da dobro razmotrite što bi vam doista moglo oplemeniti prostor, a što biste zapravo impulzivno kupili i ostavili da vam skuplja prašinu po stanu. Već jedan detalj može biti ključan i dovoljan, upariv s ostalim dodacima koje već imate kod kuće.

A ako nemate ideju kako spojiti staro i novo i kako točno istaknuti ove dekorativne predmete u svom domu, H&M Home napravio je video tutorial sa stilisticom za uređenje interijera Joannom Lavén, u kojem ćete pronaći mnogo korisnih savjeta kako bi vaš dom ove jeseni osvanuo u novom ruhu!

Cool dodatke za vaš interijer s H&M Home potpisom donosimo vam u nastavku:

Foto: H&M Home

Preporuka

Zatvori