Drvene kućice koje će vas nadahnuti na odmor u prirodi
Drvene kućice koje će vas nadahnuti na odmor u prirodi

Drvene kućice koje će vas
nadahnuti na odmor u prirodi

Ljeto nam se bliži, a samim tim i vrijeme godišnjeg odmora. Ideja dobrog godišnjeg odmora se razlikuju ovisno o našem životnu stilu, no primijetili smo kako je posljednje vrijeme naglasak na odmoru u prirodi. Suočeni s ubrzanim ritmom života i provođenjem previše vremena u uredima zbog kojih nam je prijeko potreban ispušni ventil u prirodi. Naime, drvene kućice su postale arhitektonski hit posljednje dvije godine, a mi smo oduševljenim Instagram profilom popularne arhitektice koja se bavi izradom drvenih kućica koje su jednostavno neodoljive.

Odmor koji je kao iz snova

Riječ je stranici specifične i do detalja dizajnirane arhitekture u vidu drvenih kućica. Naglasak interijera je na prirodnim materijalima i na što manjem korištenju plastike kako bi uređenje bilo što više eco friendly. Osim što su ove kućice vizualno prekrasne, one su izrazito funkcionalne i u njima je sve savršeno posloženo. Prostor je maksimalno iskorišten i riječ je o prostoru u kojem bez problema može boraviti jedna obitelj. Luksuzni vid odmora u prirodi je novi travel hype koji će biti sve popularniji. Ako planirate godišnji odmor, bilo bi dobro da razmislite želite li gradsku vrevu zamijeniti zvukova iz prirode i prekrasnim objektima koji su se stopili s prirodom.

Kada govorimo o dizajnu i vašu kućnu oazu možete ukrasiti prirodnim detaljima i tako od prostora u kojem boravite učiniti prozračan interijer. Naime, drvene ili kamene dekoracije su must have detalji u domovima, a možemo ih primijetiti i u ovim interijerima. Riječ je o detaljima minimalističkog dizajna koji imaju karakternu notu i jako lijepo se ukapaju u svaki prostor. Ako se želite na pravi način inspirirati, onda je ova Instagram stranica kao stvorena za vas. Romantične drvene kućice smještene u šumskim predjelima je sve što sanjama za godišnji odmor.

Učitati još
Zatvori