Prozirne kupole u prirodi na Japodskim otocima izgledaju kao iz najljepše bajke

Prozirne kupole u prirodi na Japodskim otocima
izgledaju kao iz najljepše bajke

Pet otočića na rijeci Uni čine Japodske otoke, jednu od najvećih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini. Uz neposrednu blizinu granice s Hrvatskom, ovo malo otočje pravi je raj za sve ljubitelje prirode. Ovi riječki otočići nalaze se blizu Bihaća, a svega 40-ak kilometara od Plitvičkih jezera. Zeleno plava oaza koju čine rijeka i priroda Japodske otoke čine idilom koja je još uvijek, na svu sreću, poprilično netaknuta. Ako tražite odmor iz snova, pronašli smo nešto za vas. Smještaj na Japodskim otocima čarobnim čine prozirne kupole.

Smještaj u prozirnim kupolama

Posjet destinaciji iz snova može biti još čarobniji ako su i trenuci u smještaju najljepši što mogu biti. Na Japodskim otocima nudi se jedna originalna i jedinstvena opcija smještaja, a to su prozirne kupole. Prozirne kupole primaju po dvije osobe i garantiraju najljepše zvjezdane noći i izlaske sunca koji se pamte zauvijek.

Kupole su opremljene velikim bračnim krevetom, frižiderom, klima uređajem i smart TV-om, WiFijem, kupaonicom s kadom i mini terasom sakrivenom od znatiželjnih pogleda. U svakom trenutku vaša prozirna kupola jednostavno može prestati biti prozirna – samo trebate povući velike zavjese.

Doručak je uključen u cijenu, a osim blizine plaže za sve željne aktivnog odmora na Uni, uz kupolu dobivate i gumeni kanu te pola sata besplatne vožnje na lađi s lađarom.

Aktivan odmor na rijeci Uni

Japodski otoci omiljeno su odredište za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi jer ovdje imaju pregršt opcija. Od popularnog raftinga na Uni, koji je čisti spoj adrenalina i uživanja, pa sve do quad avantura, biciklizma i pješačkih tura – ovdje nikada nije dosadno!

Foto: Rafting Una

Učitati još
Zatvori